Guest Deianira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest Deianira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 mi-am pierdut speranta ca voi fi in dimineata aceasta prima pe pagina...acestea fiind spuse ma retrag la somn.. with my heart broken as usual.. =(( asa..va doresc tuturor o saptamana d milioane...daca tot e luni azi.. le multumesc parintilor mei pentru..ups..stai...suna deja a scrisoare d adio.. Just Be Good! C'ya :bananadance2:
Andain Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 mi-am pierdut speranta ca voi fi in dimineata aceasta prima pe pagina...acestea fiind spuse ma retrag la somn.. with my heart broken as usual.. =(( asa..va doresc tuturor o saptamana d milioane...daca tot e luni azi.. le multumesc parintilor mei pentru..ups..stai...suna deja a scrisoare d adio.. Just Be Good! C'ya :bananadance2::bye:
Guest Deianira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nu am somn aziii.. nu am somn aziiii... nu am somn ce sa zic...Nu am somn azi..nu am somn azi.. de ieri n-am mai dormit iar elfu-i obosiiiit...E lapte-n frigider...dar afk-ul nu-i de mine si nu ma ridic dupa el.. Ne vedem joi.. ne vedem joi.. am strigat dupa voi..Ne vedem joi..vreau sa vin joi.. dar uite s-antamplat, clickerul s-a stricat..Ce ma fac eu acum..? "-Nu stiu bah..scoti altu' de pe net..pana mea.."Dar stiu ca nu am cum.. ca n-am provider bun...Te-am iubittttt...... te iubeaaaamm.... clickere......Au trecut ani... iar eu.. mi-am schimbat clickerul... acum..am altul.. mai nasol si plin de bug uri.. dar.. in inima stiu.. nici unul nu va mai fi ca el.. nici unul... :gives: