Cristian Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dedicatie de la toata alianta pentru devil: http://www.youtube.com/watch?v=y4xD_Mg4pbs
Andain Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 nuuuuuu..iar nu sunt prima :hair: :violent: :nanana:
boomeey Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 asa...deci... eu simt ca locu meu nu ma este pe aici :whistle: cei cu care eram prieten ori s-au lasat ori s-au schimbat asta e sper ca cei care mi-au fost prieteni sa imi fie si in continuare,adevaru e ca alianta asta sa scimbat mult nu mai e ce a fost odata cand erau doar cele 3 guild cand era liniste si pace si se ajuta lumea intre ei so...bye mi-a facut placere sa joc cu unii dintre voine-a facut placere. totusi nu aici se discuta problemele de genul asta. exista forumul aliantei. spor pe mai departece ai de gand sa faci ? :-?sa se duca in HH :)@hai neatza
Andain Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cuteeee :clapping: ne-a facut placere. totusi nu aici se discuta problemele de genul asta. exista forumul aliantei. spor pe mai departe sa se duca in HH :) @hai neatza in alta parte nu se putea duce decat in hh -_-
Guest Deianira Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mda.. din nou ultima p pagina.. i'm sad again.. =((
Andain Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 mda.. din nou ultima p pagina.. i'm sad again.. =((