dvL Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pac-Pac :bananadance2: Hristos a inviat!!! ;;)L-ai vazut tu ? :rofl2:
galorDW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 L-ai vazut tu ? :rofl2:style nu fi ridicol :)) .. e deajuns sa zica 1 ca sa intamplat ceva si dupaia apare efectu de turma :despair: :rofl1:
dvL Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 style nu fi ridicol :)) .. e deajuns sa zica 1 ca sa intamplat ceva si dupaia apare efectu de turma :despair: :rofl1:a fost o gluma :hail:
Tsu_Xing Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 am citit pm-ul ,discut cu ceilalti colegi si vedem. O rugaminte la toti , nu discutam despre porti,statui , CS aici sau in alt topic pe link. Nu trebuie sa afle toti ce facem , tactica,organizare ,surprize , bla bla bla..ma intelegeti voi ;)Si inca ceva,pastrati o decenta cat de cat in reply-uri in orice topic care are legatura cu alianta noastra...O tai si eu la dixtractie, parlim maine .AAaaaa ,uitasem :Sa moara toti dusmanii de ciuda ca am pastrat castelul saptamana asta :dance:Ca aveti o tactica asa complicata incat te da pe spate, e mai complicata decat codul Enigma -_- Treaba cu portile si cu statuile ai zis-o de parca e secret de stat, oare e ceva cu Npc-ul din sala tronului si JoG, parca intra in ecuatie (vezi sa nu afle nimeni) -_-Sa moara dusmanii, manelarule -_-
dvL Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ca aveti o tactica asa complicata incat te da pe spate, e mai complicata decat codul Enigma -_- Treaba cu portile si cu statuile ai zis-o de parca e secret de stat, oare e ceva cu Npc-ul din sala tronului si JoG, parca intra in ecuatie (vezi sa nu afle nimeni) -_-Sa moara dusmanii, manelarule -_-Pe marele Tsu-xing il roade invidia ? :dooh:
kokadiller Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 am citit pm-ul ,discut cu ceilalti colegi si vedem. O rugaminte la toti , nu discutam despre porti,statui , CS aici sau in alt topic pe link. Nu trebuie sa afle toti ce facem , tactica,organizare ,surprize , bla bla bla..ma intelegeti voi ;)Si inca ceva,pastrati o decenta cat de cat in reply-uri in orice topic care are legatura cu alianta noastra...O tai si eu la dixtractie, parlim maine .AAaaaa ,uitasem :Sa moara toti dusmanii de ciuda ca am pastrat castelul saptamana asta :dance:ne-am dorit mai mult victoria :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Tsu_Xing Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pe marele Tsu-xing il roade invidia ? :dooh:Nici pe departe, doar ca unele lucruri nu mi se par in regula la reseturi si alte chestii :P Si sa-l aud pe marele garone, care pana acum 2 zile il certa pe ulise ca facea event cu sign of lord, de parca-l interesa pe el ce aliante participa la cs, cum crede ca are o tactica atat de buna incat trb tinuta sub secret sau ca el e singurul care stie cum sa maresti def-ul si viata portilor si a statuilor... mi se pare de tot rasul -_- Atata tot, nu invidia, cum pot eu sa invidiez eu un om care vb cum vb pe svr?Cat despre marea tactica, e cam greu momentan cand stam 1h la porti -_-
Guest LordRippeR Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :boohoo: muzica incet,asa in surdina,un pahar de bere cu gratarel,noroc
galorDW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ce galor, probleme? :Dnu nu io nu ma io nu :)) ^_^
Guest Sevensson Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 :boohoo: muzica incet,asa in surdina,un pahar de bere cu gratarel,norocfara bere fara gratar , va ingrasati. :sef:
-Black- Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 haha ha Hristos a inviat,sa fiti cuminti bre ca maine seara is la tm,si de miercuri revine baiatu pe bk :))
Andain Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/7540/lolzxsn.jpg:))