Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Salut...am intrat sa va urez tuturor un PASTE FERICIT ! , bucurii , impliniri si ce mai doriti voi :)

Bravo pentru castel :hello:

Este pentru ultima data cand va mai deranjez..succes in ceea ce va dorti..in special in real life. :beer: . v`am pupat , Bafta ! B)

Guest ..::| Loading |::..
Posted

Paste Fericit ! >:D<

Felicitari ptr Castel ! :) aFk RuLLz

Posted

Felicitari baieti,multumesc tuturor membrilor aliantei de la cel mai mic la cel mai mare ,a fost bine azi si usor usor ne dam drumul la treaba...

Paste Fericit ,sarbatori fericite tuturor :)

Posted

Sarbatori fericite si tie, nu uita sa postezi, sa moara dusmanii de ciuda :)) :>

Posted

garrone, raspunde-mi la PM te rog.

am citit pm-ul ,discut cu ceilalti colegi si vedem.

O rugaminte la toti , nu discutam despre porti,statui , CS aici sau in alt topic pe link. Nu trebuie sa afle toti ce facem , tactica,organizare ,surprize , bla bla bla..ma intelegeti voi ;)

Si inca ceva,pastrati o decenta cat de cat in reply-uri in orice topic care are legatura cu alianta noastra...

O tai si eu la dixtractie, parlim maine .

AAaaaa ,uitasem :

Sa moara toti dusmanii de ciuda ca am pastrat castelul saptamana asta :dance:

Posted

am citit pm-ul ,discut cu ceilalti colegi si vedem.

O rugaminte la toti , nu discutam despre porti,statui , CS aici sau in alt topic pe link. Nu trebuie sa afle toti ce facem , tactica,organizare ,surprize , bla bla bla..ma intelegeti voi ;)

Si inca ceva,pastrati o decenta cat de cat in reply-uri in orice topic care are legatura cu alianta noastra...

O tai si eu la dixtractie, parlim maine .

AAaaaa ,uitasem :

Sa moara toti dusmanii de ciuda ca am pastrat castelul saptamana asta :dance:

:cool2:

Posted

:hello: :hello: Na belea' iar avem " liber la AFK fara deranj :> " :hello:

Posted

garrone, raspunde-mi la PM te rog.

salut dark, cmf mane? o duci bine , boss? :crazy:

ii. http://img10.imageshack.us/my.php?image=screen041820280004.jpg :D

Posted

Ce poza criminala :-j

Posted

salut dark, cmf mane? o duci bine , boss? :crazy:

ii. http://img10.imageshack.us/my.php?image=screen041820280004.jpg :D

sal bogz :lol: uite si eu pe s1 :D m ainvart, mai fac un pk, mai stau la trade, momentan e boring pt mine :P tu , bine sanatos? vad ca tirmiti multi baieti si fete la culcare prin Cs :lol: keep up the good work :box:

Posted

B) Garo... :) in privinta mea..nu`ti face griji o sa ma las de link nu mai joc pt k nu sunt langa voi si nu suport alte guilde , am prieteni in honey,decat sa fiu impotriva lor mai bine nu mai joc .. in privinta secretului[lor] stai relax .. plec fara sa stie nimeni altcineva decat voi si nu voi lasa nimic in urma informatii chestii..contul meu ii va ramane lui Remaxx.. vam pupat Sarbatori Fericite :tiphat:

Now , :bananadance2:

Guest DrakMan2
Posted

nici la biserica baaaaa =)) stati si jucati mu ,omfg ,cat de penal...hai ca vb maine :rofl1:

Guest LordRippeR
Posted

Sarbatori petrecute la toata lumea:)

Posted

Hristos A Inviat ! si fie ca lumina Sfintelor Pasti sa ne faca mai buni si ma iertatori unii cu altii. Sarbatori Fericite va ureaza RechinU :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...