banditzel Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Neatza ...a zis Scofield ca vb cu gm-ii din alianta asta...misca cv p aici ? vruiam sa intru in Knight si au zis ca vbeste cu ei :-? ..stie cnv cv ? sunt nerabdator si io :>
liquidlove Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 In urma "incidentelor" intamplate azi,si nu numai,eu am decis sa parasesc HONEY/alianta,imi pare rau,am prieteni buni aici,ma inteleg bine cu majoritatea,dar sunt unii,care se cred superiori,doar findca esti GM la o guilda din alianta,nu cred ca e frumos sa faci ce ai facut .Nu suntem copii "Bai ala,gata cu glume-le ca te zbor",am dramatizat putin acel citat,ca sa se inteleaga bine care a fost intentie defapt . Nu imi place acest lucru,daca era o data,treceam cu vederea,si ziceam ca a fost la nervi,si asta e ,la fiecare se mai intampla,nu a fost sa fie acum . Imi pare sincer rau,cu prietenii ce ii am inca in aceasta alianta,voi tine legatura,vom vorbii .Nu vreau sa ramanem certati,sau sa credeti ca am ceva cu voi,sau voi avea . Merci celor care m-au ajutat,nu voi arunca cu praf in ce ati facut,tocmai de aia eu ies acum,ca mai incolo sa nu ne despartim urat .Probabil ca multi nu stiu ce s-a intamplat,care vor sa afle..le voi spune la fiecare in rand,sa nu credeti ca bag pretexte sau ceva,dar pur si simplu,am inghit multe,de la multi,ca sa fac sa fie bine dar nu ma pot injosii in fata unui om care nu merita .Eu chiar am vrut sa facem sa fie bine,sa ajut si eu cu ce pot,si pe cine pot,sa nu credeti ca a fost premeditat sau mai stiu eu ce,se va fabula pe acest lucru,dar cine ma cunoaste,va sti adevarul .Nu vreau sa dramatizam prea mult,pana la urma,nu a murit nimeni . Daca vreti sa ma vanati,nu aveti de cat ,daca v-am suparat sau ceva,ma iertati voi :kiss:Cristal va iesii si el,cam din aceleasi motive,nu voi sta sa scriu inca atat .Sper sa intelegeti .Salut,Denis :bye:
Baicu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 In urma "incidentelor" intamplate azi,si nu numai,eu am decis sa parasesc HONEY/alianta,imi pare rau,am prieteni buni aici,ma inteleg bine cu majoritatea,dar sunt unii,care se cred superiori,doar findca esti GM la o guilda din alianta,nu cred ca e frumos sa faci ce ai facut .Nu suntem copii "Bai ala,gata cu glume-le ca te zbor",am dramatizat putin acel citat,ca sa se inteleaga bine care a fost intentie defapt . Nu imi place acest lucru,daca era o data,treceam cu vederea,si ziceam ca a fost la nervi,si asta e ,la fiecare se mai intampla,nu a fost sa fie acum . Imi pare sincer rau,cu prietenii ce ii am inca in aceasta alianta,voi tine legatura,vom vorbii .Nu vreau sa ramanem certati,sau sa credeti ca am ceva cu voi,sau voi avea . Merci celor care m-au ajutat,nu voi arunca cu praf in ce ati facut,tocmai de aia eu ies acum,ca mai incolo sa nu ne despartim urat .Probabil ca multi nu stiu ce s-a intamplat,care vor sa afle..le voi spune la fiecare in rand,sa nu credeti ca bag pretexte sau ceva,dar pur si simplu,am inghit multe,de la multi,ca sa fac sa fie bine dar nu ma pot injosii in fata unui om care nu merita .Daca vreti sa ma vanati,nu aveti de cat ,daca v-am suparat sau ceva,ma iertati voi :kiss:Cristal va iesii si el,cam din aceleasi motive,nu voi sta sa scriu inca atat .Sper sa intelegeti .Salut,Denis :bye:Si mie imi pare foarte rau dar nu pot ca sa isi bata mai multi joc de mineSuntem dintr-un oras ne facem o guilda mai mica sa ne intelegem noi din orasSper sa ne auzim cu bine bafta Flavius
galorDW Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 oarecum aveti dreptate multi.. iau prea personal jocu asta.. succes Cristal si liquid :photo:
Baicu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cei ce vorbeati pe alianta de ancienturile luate de mineStati linistiti is prea simtit ca sa nu vi le dau.Le-am dat deja sunt la -boom- la Dan Ca nu vreau dusmanie
Baicu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ce sa fac frate?sa am SEF? si pe mu?Da am inteles sunt niste reguli le respect dar ce e mult e mult. e deajuns sef la munca..Ramanem amiki
Guest Sevensson Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :beer:suc, azi nu aveti voie la bere :sef: .
garrone21 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ok,amandoi liquid si cristal trebuia sa veniti la mine inainte sa iesit,sa discutati si cu mine.dupa cum stiti pe mine nu ma intereseaza rr-urile,poti sa ai 4374382 rr ca esti la fel ca toti. limbajul pe alianta trebuie sa fie cat mai "comestibil" nu suntem tarani,nu dam cu sapa. daca altii accepta un limbaj de mahala,noi nu acceptam asa ceva.