Plague Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 au.. :crybaby: ... Imi cer scuze dStile :( cum sa intamplat?
dvL Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 au.. :crybaby: ... Imi cer scuze dStile :( cum sa intamplat?ehh , mai cu toata lumea se certa el . In fine :DDaca intradevar a fost varul tau , din partea mea esti bine venit inapoi ... dar din partea celorlalti , nu stiu.
Plague Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :(..problema este k nu ma mai primesc GM`ii inapoi.. :hair:
Plague Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 AAAAAahaahhaahahhahahaa :)))) Gunit & Damian ,,,cu draci aia 2 ce se bataie pe acolo :)))) =))))
boomeey Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 @koka: l-am inchis ca aici suntem toti. o alianta. e topicul aliantei.@plague: ti-am dat raspunsul plague. nu mai incerca. oricum nu o sa se intample. tu esti singurul responsabil de contul tau. nu varu, vara, matusa, catelul sau purcelul
Plague Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 @koka: l-am inchis ca aici suntem toti. o alianta. e topicul aliantei.@plague: ti-am dat raspunsul plague. nu mai incerca. oricum nu o sa se intample. tu esti singurul responsabil de contul tau. nu varu, vara, matusa, catelul sau purcelulOK ! Doar vorbeam cu oameni ma ... stiu k nu ma pot intoarce .. ce vrei sa fac ? sau nu mai vb cu oameni dak nu`s in guild ? offf :sef:
garrone21 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 off off ,mai mai...neatza ,vezi tu ce te strica,cum primesti o replica care nu-ti convine,cum hop te aprinzi putin.cand e de caterinca e caterinca,dar acum am vbt serios.
the_first Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 neata..am...fost...sa...ma...spovedesc....nb <_<