Load1ng Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 foartesecert, deja imi vine sa arunc pcu pe geam, la 2k exp care`o iau :sef:
increatu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 lot-ul nu e pentru party ,mai bn va organiza-ti pe spot0uri sa da-ti singuri aia cu lvl-ul cel mai mare si o luati pe rand,presupun ca ar merge mai bn asa .Doar un sfat .:)
l33tsk33t Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tO1fzNhWl8s...feature=related:rofl2009:
l33tsk33t Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7-2CMhdNRaI...feature=relatedmama ce i-a umplut frigideru =))
Plague Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Salu. Sunt fostul Cedryk , am intrat sa va cer scuze tuturor dak va jignit cu ceva cel care a jucat in locul meu cat am fost plecat in Foggia . A fost varul meu , un pusti de care abea face 17 ani , Ii lasasem contul sperand k doar va creste caracterul dar el din contra a vandut tot de pe el , a dat delete si a facut dark lord. Auzisem de la Prutus ca sa certat cu voi in guild si probabil deasta a facut acest gest :|..Mam certat cu el , am schimbat parola si acum speram ca o sa ma pot intoarce :( dar am auzit ca nu ma mai luati Imi cer scuze inca o data si sa nu fiti suparati pe mine...NU AM FOST EU ! Va salut si sa aveti un PASTE FERICIT !
dvL Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Salu. Sunt fostul Cedryk , am intrat sa va cer scuze tuturor dak va jignit cu ceva cel care a jucat in locul meu cat am fost plecat in Foggia . A fost varul meu , un pusti de care abea face 17 ani , Ii lasasem contul sperand k doar va creste caracterul dar el din contra a vandut tot de pe el , a dat delete si a facut dark lord. Auzisem de la Prutus ca sa certat cu voi in guild si probabil deasta a facut acest gest :|..Mam certat cu el , am schimbat parola si acum speram ca o sa ma pot intoarce :( dar am auzit ca nu ma mai luati Imi cer scuze inca o data si sa nu fiti suparati pe mine...NU AM FOST EU ! Va salut si sa aveti un PASTE FERICIT ! Frumos , varul tau cu mine s-a certat #-o