Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

lot-ul nu e pentru party ,mai bn va organiza-ti pe spot0uri sa da-ti singuri aia cu lvl-ul cel mai mare si o luati pe rand,presupun ca ar merge mai bn asa .Doar un sfat .:)

Posted

Salu. Sunt fostul Cedryk , am intrat sa va cer scuze tuturor dak va jignit cu ceva cel care a jucat in locul meu cat am fost plecat in Foggia . A fost varul meu , un pusti de care abea face 17 ani , Ii lasasem contul sperand k doar va creste caracterul dar el din contra a vandut tot de pe el , a dat delete si a facut dark lord.

Auzisem de la Prutus ca sa certat cu voi in guild si probabil deasta a facut acest gest :|..Mam certat cu el , am schimbat parola si acum speram ca o sa ma pot intoarce :( dar am auzit ca nu ma mai luati :banghead:

Imi cer scuze inca o data si sa nu fiti suparati pe mine...NU AM FOST EU !

Va salut si sa aveti un PASTE FERICIT !

Posted

Salu. Sunt fostul Cedryk , am intrat sa va cer scuze tuturor dak va jignit cu ceva cel care a jucat in locul meu cat am fost plecat in Foggia . A fost varul meu , un pusti de care abea face 17 ani , Ii lasasem contul sperand k doar va creste caracterul dar el din contra a vandut tot de pe el , a dat delete si a facut dark lord.

Auzisem de la Prutus ca sa certat cu voi in guild si probabil deasta a facut acest gest :|..Mam certat cu el , am schimbat parola si acum speram ca o sa ma pot intoarce :( dar am auzit ca nu ma mai luati :banghead:

Imi cer scuze inca o data si sa nu fiti suparati pe mine...NU AM FOST EU !

Va salut si sa aveti un PASTE FERICIT !

Frumos , varul tau cu mine s-a certat #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...