boomeey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 cat de spart tre sa fii sa postezi in alianta? :rofl2:buni, sau rai (cum ne considera unii) noi n-am ajuns sa ne postam intre noi la plangeri feel the difference hust? :>
huSt Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 cuc,nu stiu daca ma crezi dar eu sincer as prefera honey-ul de pe 97,cand l-ati refacut si i-am luat si pe cei din Tracia.Atunci am fost o guilda adevarata,acum am intrat doar pentru vio si putinii pe care ii cunosc din guild,dar ca in fiecare alianta tre sa fie un " educat " ca si gore sau nemesis sa se bage in seama :)
boomeey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 cuc,nu stiu daca ma crezi dar eu sincer as prefera honey-ul de pe 97,cand l-ati refacut si i-am luat si pe cei din Tracia.Atunci am fost o guilda adevarata,acum am intrat doar pentru vio si putinii pe care ii cunosc din guild,dar ca in fiecare alianta tre sa fie un " educat " ca si gore sau nemesis sa se bage in seama :)am vorbit de nenumarate ori cu ija si i-am zis sa revina cu toti membrii vechi care au fost in HONEY. am primit raspunsuri evazive sau chiar "space"-uri. ultima oara mi-a zis ca 90% din voi nu vreti sa reveniti. in fine. eu consider ca mi-am facut datoria de a va chema inapoi. daca va hotarati vreodata sa reveniti aveti locul asigurat. mai multe putem discuta pe forumul aliantei HONEY
huSt Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 eu stiind ca tu nu mai joci , garrone la fel ... m-am dus la vio,si nu imi pare rau de alegerea pe care am facut-o,in guild sunt oameni de super calitate dar pacat de unii din alianta.
dvL Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 hai noroiEDIT: GAY DETECTED :| , sa nu te simti dane ca nu de tine vorbesc :rofl2:
l33tsk33t Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ma puneti sa imi folosesc si celalalt user...
boomeey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 eu stiind ca tu nu mai joci , garrone la fel ... m-am dus la vio,si nu imi pare rau de alegerea pe care am facut-o,in guild sunt oameni de super calitate dar pacat de unii din alianta.eu nu m-am lasat deloc de mu. am fost plecat la tzara o saptamana acum ceva vreme. in rest am fost prezent in game, mai mult sau mai putin afk :)hai noroiEDIT: GAY DETECTED :| , sa nu te simti dane ca nu de tine vorbesc :rofl2:hai noroc debilos :D miss me? :>
dvL Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 hai noroc debilos :D miss me? :>da :( , joaca si tu pe smu meu pana iti trece suspendu pliz , iti dau passu prin esemes ?