huSt Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 uite si eu p-aici :D m-am reapucattu vad ca nu mai dai niciun semn de viata -_-
garrone21 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 plm,m-a prostit dan sa joc iar ,oricum stau cat am timp pe joc in rest imi traiesc viatza
Guest RedHat Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 salutare!ce face lumili?PS: m-am reapucat de silkroad :rofl2:
Guest RedHat Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ma duc sa ma imbat iar. macar acuma daca vin iar si "injur" nu mai am pe ce sa iau suspend :))
SadiBK Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ma duc sa ma imbat iar. macar acuma daca vin iar si "injur" nu mai am pe ce sa iau suspend :))iei bataie acum :bananadance2: vezi ca are nr de tel aia acolo ,unde tea postat, suno sa o injuri putin :crazy:
amadeus Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Muhahahahahahaaaaaaaaa!M-am scarbitttttttttttttttt de jocul asta mizerabilllllllllllEra o relaxare pt. mine, dar cand vad nedreptatile imi face schifooooo!@Hei boom ce rpd ai primit 10 zile :( Si cei cu exploit doar 5 pt ks, FRUMOSSSSS!!De aia mii greatzza, ecssss, ce porcarie!Am plecat pe Rere4fun, Adio Linkmania !!@Saluatare la toti, ne mai vedem, poate ma apuc si eu de Skillroad boom !
Prutus Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ce-au facut ma dinamovistii? #-o :bananadance2: :bananadance2: :hello: =))
garrone21 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 pe ce char joci?pe Knavish ma duc sa ma imbat iar. macar acuma daca vin iar si "injur" nu mai am pe ce sa iau suspend :))injura-mi-ai cucu :Psi Vaslui victorie nesperata cu AEK.
SadiBK Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Muhahahahahahaaaaaaaaa!M-am scarbitttttttttttttttt de jocul asta mizerabilllllllllllEra o relaxare pt. mine, dar cand vad nedreptatile imi face schifooooo!@Hei boom ce rpd ai primit 10 zile :( Si cei cu exploit doar 5 pt ks, FRUMOSSSSS!!De aia mii greatzza, ecssss, ce porcarie!Am plecat pe Rere4fun, Adio Linkmania !!@Saluatare la toti, ne mai vedem, poate ma apuc si eu de Skillroad boom !bine faci , si ai perfecta dreptate :bananadance2: @iar a furato dinamo :rofl2:
boomeey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 iei bataie acum :bananadance2: vezi ca are nr de tel aia acolo ,unde tea postat, suno sa o injuri putin :crazy:nu ma cobor la nivelul asta. am numerele multor "dusmani" da chiar nu ma intereseaza sa transpun jocul in viata reala.Muhahahahahahaaaaaaaaa!M-am scarbitttttttttttttttt de jocul asta mizerabilllllllllllEra o relaxare pt. mine, dar cand vad nedreptatile imi face schifooooo!@Hei boom ce rpd ai primit 10 zile :( Si cei cu exploit doar 5 pt ks, FRUMOSSSSS!!De aia mii greatzza, ecssss, ce porcarie!Am plecat pe Rere4fun, Adio Linkmania !!@Saluatare la toti, ne mai vedem, poate ma apuc si eu de Skillroad boom !koka sa mai cresc eu putin pe silk si te iau la crescut. cred ca o sa iti placa :Dinjura-mi-ai cucu :Pl-am injurat deja :rofl2::bye: ellosale@alex hai dreq aksa ca ma plictisesc :))@hai nb