liquidlove Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 the first = iLegalLa mustata ai furat pagina .
Load1ng Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Prea tare asta :Profa, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!........
the_first Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 the first = iLegalLa mustata ai furat pagina . :sef: undercover P.S.: vei fi dat afara din SMI* , pentru divulgare de informatii *Serviciul MU'... de Informatii
liquidlove Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :sef: undercover P.S.: vei fi dat afara din SMI* , pentru divulgare de informatii *Serviciul MU'... de Informatiidadeam cu presupusu ma,ai semnatura aia..iRefutabil...iLegal :)))
l33tsk33t Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...5697&st=700