Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

vezi ca a zis bine boom ;)

@asa Dane ,ce vroiam sa zic, ai pus putin botul la ce am zis cu suspendul...asta e s-a intamplat ce dreaq,daca ala a fost paysan si a postat n-ai ce face. stii ce e aiurea ,ca imediat l-a ars lance ,putea sa mai astepte,poate retragea ala ,dar deh cum a vzt ca ai fost tu pe cont jap-jap executat,e urat dar na,macar pe forum sa parem interesanti...

Si , fu buna berea ? ai mai iesit si tu din casa nu ca altii =))

nu mai comentez nimic. nu mai are rost. oricum ma bucur ca nu o sa iau forma scaunului cum fac altii dreq :rofl2:

@neatza ppl

Posted

as avea o mica rugaminte,cei care nu mai faceti parte din alianta HONEY sa nu mai postati aici.mi-a facut placere sa joc alaturi de voi ,dar ajunge. fiecare cu drumul lui,va salut.

@mitza cauta-ma pe joc

Guest OLDskull
Posted

bine ma desteptule...nu mai postez :))

Eu m-am lasat....dar daca va dibui pe voi astia in RL va scot 2-3 dintisori

l-am rugat o gramada pe Garrone sa-mi faca cunostinta cu amantul nevestei regelui Artur asta dar a zis ca nu merita sa-i dau un dinte jos

Vezi ce patesti cant iti e mila de ghertoii astia Garone!!! :))

aaa...era sa uit

pe Redemtion il plesnesc BONUS!!!.......doar pentru ca e un copil batran lin de aere de superioritate

detalii despre domiciliul lui Redemption le astept pe Knavish....doar ca sa-i arat eu PK exagerat in fata casei lui :))

astea fiind spuse ...bafta pentru Honey incontinuare

PS. astept detalii despre domiciliile desteptilor care vor comenta ce am zis mai sus :))

Posted

as avea o mica rugaminte,cei care nu mai faceti parte din alianta HONEY sa nu mai postati aici.mi-a facut placere sa joc alaturi de voi ,dar ajunge. fiecare cu drumul lui,va salut.

@mitza cauta-ma pe joc

nu fi neam prost :D

@hai neatza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...