inregistrat_ieri Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 vezi ca a zis bine boom ;)@asa Dane ,ce vroiam sa zic, ai pus putin botul la ce am zis cu suspendul...asta e s-a intamplat ce dreaq,daca ala a fost paysan si a postat n-ai ce face. stii ce e aiurea ,ca imediat l-a ars lance ,putea sa mai astepte,poate retragea ala ,dar deh cum a vzt ca ai fost tu pe cont jap-jap executat,e urat dar na,macar pe forum sa parem interesanti...Si , fu buna berea ? ai mai iesit si tu din casa nu ca altii =))nu mai comentez nimic. nu mai are rost. oricum ma bucur ca nu o sa iau forma scaunului cum fac altii dreq :rofl2:@neatza ppl
garrone21 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 as avea o mica rugaminte,cei care nu mai faceti parte din alianta HONEY sa nu mai postati aici.mi-a facut placere sa joc alaturi de voi ,dar ajunge. fiecare cu drumul lui,va salut.@mitza cauta-ma pe joc
Guest OLDskull Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 bine ma desteptule...nu mai postez :))Eu m-am lasat....dar daca va dibui pe voi astia in RL va scot 2-3 dintisoril-am rugat o gramada pe Garrone sa-mi faca cunostinta cu amantul nevestei regelui Artur asta dar a zis ca nu merita sa-i dau un dinte josVezi ce patesti cant iti e mila de ghertoii astia Garone!!! :))aaa...era sa uitpe Redemtion il plesnesc BONUS!!!.......doar pentru ca e un copil batran lin de aere de superioritatedetalii despre domiciliul lui Redemption le astept pe Knavish....doar ca sa-i arat eu PK exagerat in fata casei lui :))astea fiind spuse ...bafta pentru Honey incontinuarePS. astept detalii despre domiciliile desteptilor care vor comenta ce am zis mai sus :))
garrone21 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 ooo cretzuleeeee :))ce dreaq ai scris alea la plangere :D app ai plecat cam devreme de la nunta :P
Andain Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 .@mitza cauta-ma pe jocte-am cautat bre, dar nici cu lupa nu te-am gasit@rupt
inregistrat_ieri Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 as avea o mica rugaminte,cei care nu mai faceti parte din alianta HONEY sa nu mai postati aici.mi-a facut placere sa joc alaturi de voi ,dar ajunge. fiecare cu drumul lui,va salut.@mitza cauta-ma pe jocnu fi neam prost :D@hai neatza