Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

ce prostalau e dan sa mor eu =)) te-a aranjat de un suspend ,acum am intrat pe forum...nici sa vorbeasca in joc cu ala nu poate ,dar deja e tarziu.

noroc baieti,buna fetele

Posted

Alexe...abia ai plecat deja esti postat :banghead:

eu eram pe cont. am lasat afk cu clicker GUI. :)

ce prostalau e dan sa mor eu =)) te-a aranjat de un suspend ,acum am intrat pe forum...nici sa vorbeasca in joc cu ala nu poate ,dar deja e tarziu.

noroc baieti,buna fetele

am vorbit, mi-am cerut scuze. ce vrei mai mult? pupa-l tu in cur daca asta crezi merge. eu pentru un joc nu stau sa pup in cur cine stie ce maimutzoi de copil caruia abia i-a iesit parul pubian si care a fost influentat de un mapetz de vreo 30 de ani care n-are viatza sociala si a fost parasit de nevasta sau n-a avut o relatie sexuala in viata lui si acum se refuleaza in MU. punct.

am fost la o bere in plus, acum am ajuns aksa. nu stau ca gunit cu ochii in monitor 24 din 24 :)

miauuuuuuuuu

ce mai faceti mai ?

dam acadele la curiosi :D

Posted

glumetzule..

vezi ca a zis bine boom ;)

@asa Dane ,ce vroiam sa zic, ai pus putin botul la ce am zis cu suspendul...asta e s-a intamplat ce dreaq,daca ala a fost paysan si a postat n-ai ce face. stii ce e aiurea ,ca imediat l-a ars lance ,putea sa mai astepte,poate retragea ala ,dar deh cum a vzt ca ai fost tu pe cont jap-jap executat,e urat dar na,macar pe forum sa parem interesanti...

Si , fu buna berea ? ai mai iesit si tu din casa nu ca altii =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...