ija4ok Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :bananadance2: Alexe...abia ai plecat deja esti postat
Alex86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 si ai orgasm? eu nici nu mai joc :-jHai nu posta pe aici kthxpa ca supozitoare avem destule
garrone21 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 ce prostalau e dan sa mor eu =)) te-a aranjat de un suspend ,acum am intrat pe forum...nici sa vorbeasca in joc cu ala nu poate ,dar deja e tarziu.noroc baieti,buna fetele
inregistrat_ieri Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Alexe...abia ai plecat deja esti postat eu eram pe cont. am lasat afk cu clicker GUI. :) ce prostalau e dan sa mor eu =)) te-a aranjat de un suspend ,acum am intrat pe forum...nici sa vorbeasca in joc cu ala nu poate ,dar deja e tarziu. noroc baieti,buna fetele am vorbit, mi-am cerut scuze. ce vrei mai mult? pupa-l tu in cur daca asta crezi merge. eu pentru un joc nu stau sa pup in cur cine stie ce maimutzoi de copil caruia abia i-a iesit parul pubian si care a fost influentat de un mapetz de vreo 30 de ani care n-are viatza sociala si a fost parasit de nevasta sau n-a avut o relatie sexuala in viata lui si acum se refuleaza in MU. punct. am fost la o bere in plus, acum am ajuns aksa. nu stau ca gunit cu ochii in monitor 24 din 24 :) miauuuuuuuuu ce mai faceti mai ? dam acadele la curiosi :D
inregistrat_ieri Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 glumetzule..dispari ma bug din topicu asta
garrone21 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 glumetzule..vezi ca a zis bine boom ;)@asa Dane ,ce vroiam sa zic, ai pus putin botul la ce am zis cu suspendul...asta e s-a intamplat ce dreaq,daca ala a fost paysan si a postat n-ai ce face. stii ce e aiurea ,ca imediat l-a ars lance ,putea sa mai astepte,poate retragea ala ,dar deh cum a vzt ca ai fost tu pe cont jap-jap executat,e urat dar na,macar pe forum sa parem interesanti...Si , fu buna berea ? ai mai iesit si tu din casa nu ca altii =))
Cristian Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 vreau si eu o blonda :(http://www.youtube.com/watch?v=4mvhqzg3KkQ...laynext_from=PLveche da buna ;;)