Guest *ROSY* Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 hai norocAleeeeeeeeeeeeeeex. Ne e dooor de uuuu. E prea liniste :(
Alex86 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ntz drace :D ai furat si tu o lingura de wireless din aeroport? :rofl2:@ntz allda bre asa putin..vad ca facusi ceva lvl :))Aleeeeeeeeeeeeeeex. Ne e dooor de uuuu. E prea liniste :(ee si cu tine acu' :bananadance2:
Guest *ROSY* Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 da bre asa putin..vad ca facusi ceva lvl :))ee si cu tine acu' :bananadance2:Te sun? :bananadance2:
inregistrat_ieri Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 da bre asa putin..vad ca facusi ceva lvl :))ee si cu tine acu' :bananadance2:aoleoo s-a incins routeru dreq. hai pe mu ca sa bag si eu o melfa ceva sa ma cresc linistit :DSuna-l sa vezi ce te ia pe italiana =))il ia bubu acus in italiana sa vezi ce se pierde :rofl2:
Guest *ROSY* Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 aoleoo s-a incins routeru dreq. hai pe mu ca sa bag si eu o melfa ceva sa ma cresc linistit :Dil ia bubu acus in italiana sa vezi ce se pierde :rofl2:te dai pe melfe? :))
-=BUBU=- Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 aoleoo s-a incins routeru dreq. hai pe mu ca sa bag si eu o melfa ceva sa ma cresc linistit :D il ia bubu acus in italiana sa vezi ce se pierde :rofl2: :rofl1: Che hai adetto :crazy: @Buna seaara!
Cristian Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina... - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP...
LiNU Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 In sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina... - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP... :rofl2: :rofl2: Tare asta... :cool2: