Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Imi pare rau pentru neplacerile pe care vi le-am creat ieri, sincer n-am vrut sa se intample asa... faza cu misha si cu bubu m-a dat gata,asa ca am decis mai bine sa va las in pace, sa nu mai aveti certuri in aly din cauza mea ...Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi dar, unii deja si-au luat grade, prea multa suferinta... n-are rost. Bafta in continuare, tineti-o tot asa :right: . Good Bye !

Imagine IPB

Posted

Imi pare rau pentru neplacerile pe care vi le-am creat ieri, sincer n-am vrut sa se intample asa... faza cu misha si cu bubu m-a dat gata,asa ca am decis mai bine sa va las in pace, sa nu mai aveti certuri in aly din cauza mea ...Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi dar, unii deja si-au luat grade, prea multa suferinta... n-are rost. Bafta in continuare, tineti-o tot asa :right: . Good Bye !

Imagine IPB

treci ma inapoi in guild :sef:

Posted

Imagine IPB

Loading, fii dragut "NU MA MAI BAGA PE MINE", inafara de a-ti atrage atentia ca misha este o Doamna

si sa te comporti civilizat, nu ti-am zis nimc !

Oricum esti cam arogant cu toata lumea, tinand cont de faptul ca esti inca un copil .

Sanatate si spor

:tiphat:

@Saluatre all

:crazy:

Posted
Am inteles intr-un final ca este o "doamna" dar, nici ea nu a procedat corect. Daca era pe acel character secundar, putea macar sa zica ... sunt "x' din alianta iar atunci schimbam si eu foaia, imi ceream scuze si gata... nu se ajungea la asa ceva. Da ea repede SW pe omuletzul ei din alianta si incepe sa ma certe ca de ce m-am luat domne de acel 'cineva' din noria [-( ... ma mai si reclama pe forum .. de parca m-ar afecta cu ceva #-o
Posted

treci ma inapoi in guild ,lasa dracu certurile ...asta e azi te certi maine te impaci ...daca ar iesi toti cand ne-am supara unul pe altul nu ar mai ramane nimeni in alianta .In orice familie sunt certuri stii cum e vorba aia .;) :tiphat:

Treb sa mai lasam si de la noi ,nu sa fim mereu cu nasul pe sus .

Guest *ROSY*
Posted

Hello celor mici si urati :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...