galorDW Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 iti place buny pe la noi ha ?:> sus nabilor ce faceti durmiti ?
Guest Sadi022002 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 iti place buny pe la noi ha ?:> sus nabilor ce faceti durmiti ?u vorbesti? :))
bunny Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ce razi ulatule :P :bananadance2:prea-ti plac bananele ^^
garrone21 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 ce plictisealace disperat de mu =)) tu si cu prietenul gunit,de cand n-ati mai iesit din casa ? :Dhai buna-seara
inregistrat_ieri Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ce disperat de mu =)) tu si cu prietenul gunit,de cand n-ati mai iesit din casa ? :Dhai buna-searati-e ciuda ca mi-a bagat tsuxingpingdingdong respecte numa mie a? :rofl2:
garrone21 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 nu fraiere,sau pana mea,ma distram si eu daca imi baga ala respecte..dar pana mea te-am vzt ca stai on,ca ai devenit disperat sa cresti ,mai iesi dreaq si tu la o bere ,mai trage si tu la poarta,viata e scurta,traieste-o...nu cum fac disperatii astia de ii vezi on tot timpul ;)
inregistrat_ieri Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 nu fraiere,sau pana mea,ma distram si eu daca imi baga ala respecte..dar pana mea te-am vzt ca stai on,ca ai devenit disperat sa cresti ,mai iesi dreaq si tu la o bere ,mai trage si tu la poarta,viata e scurta,traieste-o...nu cum fac disperatii astia de ii vezi on tot timpul ;)eu am oamenii mei care ma pazesc ma, nu stau cum fac cheliosii si ahtiatii dupa xp de stau non stop cu ochii in monitoare :rofl2: @am auzit ca a picat bou la scoala de soferi :rofl2:@@my page again :D