Guest TsuEU Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 neatza all va place noua mea semnatura? :> stiu ca acum orgoliul tau de liliputan ti-a fost ridicat, dar spre dezamagirea ta, nu am fost eu pe cont, mai bine luam 99 decat sa zic ce a zis cel ce a fost pe Tsu. Nu de alta, dar am o mandrie care este depasita doar de prostia colectiva a aliantei HONEY si nu m-ar fi lasat sa ma umilesc pt un joc amarat, mai ales in fatza unei curve cum este boom. Pt cunoscatori, eu m-am lasat de mu de 3 sapt si intru doar cand cel care joaca acum, are nev de om cateva ore -_- Oricum, cine a fost pe Tsu, m-a facut de rusine si-i multumesc.
LiNU Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 stiu ca acum orgoliul tau de liliputan ti-a fost ridicat, dar spre dezamagirea ta, nu am fost eu pe cont, mai bine luam 99 decat sa zic ce a zis cel ce a fost pe Tsu. Nu de alta, dar am o mandrie care este depasita doar de prostia colectiva a aliantei HONEY si nu m-ar fi lasat sa ma umilesc pt un joc amarat, mai ales in fatza unei curve cum este boom.Pt cunoscatori, eu m-am lasat de mu de 3 sapt si intru doar cand cel care joaca acum, are nev de om cateva ore -_-Oricum, cine a fost pe Tsu, m-a facut de rusine si-i multumesc. Nu cred ca, conteaza cine a fost pe caracter atunci. Sa nu imi zici tu mie ca acuma nu porti pica pe Cori cand sti ca intru si eu...
garrone21 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 hai noroc.@tsu poti sa plec,iti dau liber azi ,la revedere drum bun.hopaaaa, ce face diablo la plangeri ?
Guest Sageata_Albastra Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 New USER Cine o mai freaca la RECE ? ceva amatori :D
Guest TheFlame haifaiv Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 sus .. boom macar tu sa ai onoare .. daca ei nau si dale peste nas scoate sigu ala .. :beer:nimic. uita-te mai jos sa vezi ce fel de persoana ingrata si plina beshini este :)) da` tie`ti place poza de la semnatura? :>poza mea nu e editata cum e a ta :)stiu ca acum orgoliul tau de liliputan ti-a fost ridicat, dar spre dezamagirea ta, nu am fost eu pe cont, mai bine luam 99 decat sa zic ce a zis cel ce a fost pe Tsu. Nu de alta, dar am o mandrie care este depasita doar de prostia colectiva a aliantei HONEY si nu m-ar fi lasat sa ma umilesc pt un joc amarat, mai ales in fatza unei curve cum este boom.Pt cunoscatori, eu m-am lasat de mu de 3 sapt si intru doar cand cel care joaca acum, are nev de om cateva ore -_-Oricum, cine a fost pe Tsu, m-a facut de rusine si-i multumesc.deosebirea dintre mine si tine e ca eu nu-mi generalizez conflictele si nu jignesc cum o faci tu. daca am conflicte cu tine si cu mai stiu eu cine din alianta, nu jignesc intreaga alianta cum o faci tu.oricum tot un chelios obosit esti care nu merita nici macar un scuipat. important e ca mi-ai bagat respecte cu charul de joc. atat conteaza. @hai neatza all :D
D-Generation X Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ellow all . ce mai fac urati ?;;) tu in mu va petreceti timp`ul ? :P Sadi :kiss: kiTzRosy :kiss: kiTz