Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest TsuEU
Posted

neatza all :yupee:

va place noua mea semnatura? :>

stiu ca acum orgoliul tau de liliputan ti-a fost ridicat, dar spre dezamagirea ta, nu am fost eu pe cont, mai bine luam 99 decat sa zic ce a zis cel ce a fost pe Tsu. Nu de alta, dar am o mandrie care este depasita doar de prostia colectiva a aliantei HONEY si nu m-ar fi lasat sa ma umilesc pt un joc amarat, mai ales in fatza unei curve cum este boom.

Pt cunoscatori, eu m-am lasat de mu de 3 sapt si intru doar cand cel care joaca acum, are nev de om cateva ore -_-

Oricum, cine a fost pe Tsu, m-a facut de rusine si-i multumesc.

Posted

stiu ca acum orgoliul tau de liliputan ti-a fost ridicat, dar spre dezamagirea ta, nu am fost eu pe cont, mai bine luam 99 decat sa zic ce a zis cel ce a fost pe Tsu. Nu de alta, dar am o mandrie care este depasita doar de prostia colectiva a aliantei HONEY si nu m-ar fi lasat sa ma umilesc pt un joc amarat, mai ales in fatza unei curve cum este boom.

Pt cunoscatori, eu m-am lasat de mu de 3 sapt si intru doar cand cel care joaca acum, are nev de om cateva ore -_-

Nu cred ca, conteaza cine a fost pe caracter atunci. Sa nu imi zici tu mie ca acuma nu porti pica pe Cori cand sti ca intru si eu...

Guest Sageata_Albastra
Posted

New USER :yupee:

Cine o mai freaca la RECE Imagine IPB ? ceva amatori :D

Guest TheFlame haifaiv
Posted

sus .. boom macar tu sa ai onoare .. daca ei nau si dale peste nas scoate sigu ala .. :beer:

nimic. uita-te mai jos sa vezi ce fel de persoana ingrata si plina beshini este :))

da` tie`ti place poza de la semnatura? :>

poza mea nu e editata cum e a ta :)

deosebirea dintre mine si tine e ca eu nu-mi generalizez conflictele si nu jignesc cum o faci tu. daca am conflicte cu tine si cu mai stiu eu cine din alianta, nu jignesc intreaga alianta cum o faci tu.

oricum tot un chelios obosit esti care nu merita nici macar un scuipat. important e ca mi-ai bagat respecte cu charul de joc. atat conteaza.

@hai neatza all :D

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

Guest DarkSoul.
Posted

buna seara !!

:bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...