Guest Liquid- Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 app |boom| si Garrone , de ce nu mia-ti zis direct de SaintG ? :) Eu , Haxor , Darkness, SaintG (de la care am itemele) KingBany, suntem toti din 1 cartier si folosim net prin retzea asta inseamna acelasi ip :) asta inseamna ca dovedeste verificarea voastra de IP si de unde ati tras concluzia ca's eu SaintG , oricum treaba voastra, aia e :) dar am vrut sa lamuresc acest lucru
iar am luat suspend Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 app |boom| si Garrone , de ce nu mia-ti zis direct de SaintG ? :) Eu , Haxor , Darkness, SaintG (de la care am itemele) KingBany, suntem toti din 1 cartier si folosim net prin retzea asta inseamna acelasi ip :) asta inseamna ca dovedeste verificarea voastra de IP si de unde ati tras concluzia ca's eu SaintG , oricum treaba voastra, aia e :) dar am vrut sa lamuresc acest lucrua spus cineva ceva de verificare de aipi? informatia a venit tot de la niste "prieteni" de-ai tai, invidiosi bineinteles ca vroiam sa te luam si pe tine in alianta :)
Guest Liquid- Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ideea e ca prietenii aia ai mei ti-au dat o informatie gresita :)
iar am luat suspend Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ideea e ca prietenii aia ai mei ti-au dat o informatie gresita :)okpa@ce ma dor toate oasele
Cristian Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dango dango dango dango dango dango daikazoku [...]So funny, listen it! ^_^