garrone21 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 m-am plictisit de speam nu e pt mine..baga mitza,poate te mai vizitez din cand in cand
dvL Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 @ bogdane , ai vazut cumva vreun fraier la vreun 1.80 - 1.90 , tuns scurt , gras ( 20 de kg ud si cu pietre in buzunar ) si cu niste ochelari cu dioptrii ultra mega hiper mari ? vroia autograf :) , vezi ca el este dur asa .. daca nu o fi ea :-??
iar am luat suspend Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Boomey vad k pe forumu aliantei nu mai lasat sa vb dar vb aici .... de ce judeci oameni dupa aparente si nu dai nicio sansa tu spui k eu am incercat la HH si nu mau luat acolo si acum incerc la tine ? Poi sa o luam normal ... in primu rand eu am incercat acolo recunosc ... dar asta inainte k sa cunosc pe cineva din alianta honey si nu mau respins ..doar k nu am mers eu ..... si nu am mai insistat !!! Si in al 2-lea rand daca un player incerca sa intre intr-o guilda si e respins orare acelasi lucru se intampla la toate guildele ? : Ai incercat sa intri in nush ce guilda si nu teau primit ... nici eu nu te primesc>!!!poi asta ar insemna k daca eu am incercat in HH sa nu mai fiu in nicio guilda k a incercat acolo si am fost respins nu ??? deci fara suparare dar nu e corect eu spun sa te mai gandesti putin la cererea mea si sa nu te superi pentru ce am postat aici ... Daca nu vrei sa ma iei in guild spune si tu pe fata ba nu vreau sa te iau si gata ... doar esti matur nu ai 15 ani nu ? :-? Hai distractie placuta la toti si spor la game ... Scz din nou bomey dara fara suparare !!!! P.S. MiCuTzAn-am judecat dupa aparente.1. ai char non rr, ceea ce noua nu ne trebuie.2. ai facut cerere la HH si dupa ce ai fost respins ai facut la noi, ceea ce mie nu imi place. suficient pentru a fi exclus. spor pe mai departe.@ bogdane , ai vazut cumva vreun fraier la vreun 1.80 - 1.90 , tuns scurt , gras ( 20 de kg ud si cu pietre in buzunar ) si cu niste ochelari cu dioptrii ultra mega hiper mari ? vroia autograf :) , vezi ca el este dur asa .. daca nu o fi ea :-??era vorba de tsuxingping cu exceptia grasimii? :rofl2:
dvL Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 n-am judecat dupa aparente.1. ai char non rr, ceea ce noua nu ne trebuie.2. ai facut cerere la HH si dupa ce ai fost respins ai facut la noi, ceea ce mie nu imi place. suficient pentru a fi exclus. spor pe mai departe.era vorba de tsuxingping cu exceptia grasimii? :rofl2:termina ma cu acuzatiile nefondate ... :crybaby: