tr4nce Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ati fost la biserica azi :)m am operat de credinta...am scoso :|
galorDW Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cine stie unde gasesc manga naruto shippuden ? cartea ma refer.. o gasisem pe net dar am uitat siteul >.<
Guest Farrcryier Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Salut Honey:) as dori si eu sa intreb daca mai sunt locuri in vreuna din guildele aliate cu Honey .Player activ zi de zi ( de la 5 pana pe la 3 noaptea )cateonata non stop.Motiv :As dori si eu sa intru intuna din aceste guilde:)Nume : vAdvOciLevel : 353Reset : 0 , dar nu mai e mult pana il dau:)Astept raspuns, Multumesc.
LiNU Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Salut Honey:) as dori si eu sa intreb daca mai sunt locuri in vreuna din guildele aliate cu Honey Player activ zi de zi ( de la 5 pana pe la 3 noaptea )cateonata non stopAs dori si eu sa intru intuna din aceste guilde:)Nume : vAdvOciLevel : 353Reset : 0 , dar nu mai e mult pana il dau:)Astept raspuns, Multumesc. Cererile de recrutari in Aliantza se fac pe forumul aliantzei www.muallianz.tk :tiphat:
Cristian Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Salut Honey:) as dori si eu sa intreb daca mai sunt locuri in vreuna din guildele aliate cu Honey Player activ zi de zi ( de la 5 pana pe la 3 noaptea )cateonata non stopAs dori si eu sa intru intuna din aceste guilde:)Nume : vAdvOciLevel : 353Reset : 0 , dar nu mai e mult pana il dau:)Astept raspuns, Multumesc.http://www.muallianz.tk/
banditzel Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Salut Honey:) as dori si eu sa intreb daca mai sunt locuri in vreuna din guildele aliate cu Honey .Player activ zi de zi ( de la 5 pana pe la 3 noaptea )cateonata non stop.Motiv :As dori si eu sa intru intuna din aceste guilde:)Nume : vAdvOciLevel : 353Reset : 0 , dar nu mai e mult pana il dau:)Astept raspuns, Multumesc.lu mitza ii plac aia pasivi :>