Guest Thr3$ixM@fia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Saluatere baieti ... uite m-am uitat si eu peste posturi ... si mio cam placut ce am citit ! :)) dar acuma sa ma rezum la interesele mele ..! deci vreau si eu un guild si m-am cam uitat pe forum la guilde si m-am oprit la voi :D ... asa k sa fac o aplicatie .am si eu un elf :nickname : MiCuTzAlvl : 302 De jucat joc mult am jucat si pe versiunea anterioara cu un acc care mio fost furat ... cam in vreamea cand o luato razna serv cu codati dak mai tineti minte pe liniute ala .... k deci sa fie intrun ceas bun si mult noroc la lvl dak vreti sa imi dati si mie un rasp la aplicatie . P.S. nume real Vlad :bananadance2: :beer: :beer: :beer:
Guest Sadi022002 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Saluatere baieti ... uite m-am uitat si eu peste posturi ... si mio cam placut ce am citit ! :)) dar acuma sa ma rezum la interesele mele ..! deci vreau si eu un guild si m-am cam uitat pe forum la guilde si m-am oprit la voi :D ... asa k sa fac o aplicatie .am si eu un elf :nickname : MiCuTzAlvl : 302 De jucat joc mult am jucat si pe versiunea anterioara cu un acc care mio fost furat ... cam in vreamea cand o luato razna serv cu codati dak mai tineti minte pe liniute ala .... k deci sa fie intrun ceas bun si mult noroc la lvl dak vreti sa imi dati si mie un rasp la aplicatie . P.S. nume real Vlad :bananadance2: :beer: :beer: :beer:Nu facem recrutam .@neata :bananadance2:
iar am luat suspend Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Saluatere baieti ... uite m-am uitat si eu peste posturi ... si mio cam placut ce am citit ! :)) dar acuma sa ma rezum la interesele mele ..! deci vreau si eu un guild si m-am cam uitat pe forum la guilde si m-am oprit la voi :D ... asa k sa fac o aplicatie . am si eu un elf : nickname : MiCuTzA lvl : 302 De jucat joc mult am jucat si pe versiunea anterioara cu un acc care mio fost furat ... cam in vreamea cand o luato razna serv cu codati dak mai tineti minte pe liniute ala .... k deci sa fie intrun ceas bun si mult noroc la lvl dak vreti sa imi dati si mie un rasp la aplicatie . P.S. nume real Vlad :bananadance2: :beer: :beer: :beer: www.muallianz.tk hello kira :wub: @@neatza nb :D