Guest AdrIaN-MG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 da cand am murit? :Dpai ziceau astia de o pomana am crezut ca e a ta :))
Guest AdrIaN-MG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 voi jucati belitu asta de S1? undes vremurile de pe 97 daca sar rebaga mas apuca cu placere iar asa ...
galorDW Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 voi jucati belitu asta de S1? undes vremurile de pe 97 daca sar rebaga mas apuca cu placere iar asa ...hai cati dau party te apuci ? :)))glumeam =))
Guest AdrIaN-MG Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 hai cati dau party te apuci ? :)))glumeam =)) :blink:
iar am luat suspend Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu stiu cat de bine postez aici dar incerc :) Salut, Real Name : Savulescu George Nickname : SaintG ;)Varsta : 17 Locatie : Prahova , Valenii de MunteAs dori sa intru la voi in alianta :) in orice guilda nu am preferinta :) tot noi suntem , prin toate guildele prin care am trecut , am dat numai de oameni fitzosi , dependeti de puterea rrului , curajosi doar in fata pcului in rl "vai de ei " am facut multe prostioare... chiar ff multe pot sa spun, si acum as dori si eu un guild in care sa zac , cu alte cuvinte sa incep sa-mi fac si eu prieteni :) sa ma ajut cu cineva , bineinteles sa ma si creasca ^_^ (dc sa neg , sunt aproape de rr si mi-as dori sa-l dau :P) Am vobirt cu lapusneanu acum 1 saptamana mi-a zis sa postez la el la BRAVE , am postat desi nici un raspuns .. initial am vrut sa joc cu smul dar nu imi place.. si am revenit tot la bk ... nu intru pentru iteme mi-am facut un arsenal datorita lui Cristal ^_^ in leg cu ce s-a intamplat in Glamour .. sunt aproape 98% sigur ca nu o sa intru , ca nu sunt demn de incredere .. .. dar totusi "incercarea moarte nare" Dar totusi sper sa-mi da-ti o sansa ! :Pnu se fac recrutari aici. incearca www.muallianz.tkAsteapta tu raspunsul lui Sadi sau boom ... ca nu cred ca-s "legati" la ochi ... Te dai in toate partile ... anyway aici e isprava care demonstreaza ca nu esti tu un om de incredere ... :)te rog sa nu mai cauti cearta in topicul asta. mc@hai neatza. iar s-a bagat tamponu cacamash pe el sa ma cac.
Guest LowGmaN666 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kenzZi pentru ce mai si postezi ? cand vinzi ancienturi inafara aliantei ( fosta alianta ) si ce faci u cu argo :blink: intrasi in guilda doar sa ai aces la lot pentru niste ancienturi ..... sa umplut toti nabi cu ancienturi oare de unde drq #-o de la kundun din k7 sigur nu sa-u .... astfel de persoane nu au ce cauta in HONEY .... akm ca a pierdut HH castelu minoritatea din HH trag spre HONEY dc ? ca avem castelu si va este foame de ancienturi ...... de ce nu ati intrat nici unul cand nu am avut castelu ? nu aveati sursa de unde sa va procurati ancienturi.
iar am luat suspend Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kenzZi pentru ce mai si postezi ? cand vinzi ancienturi inafara aliantei ( fosta alianta ) si ce faci u cu argo :blink: intrasi in guilda doar sa ai aces la lot pentru niste ancienturi ..... sa umplut toti nabi cu ancienturi oare de unde drq #-o de la kundun din k7 sigur nu sa-u .... astfel de persoane nu au ce cauta in HONEY .... akm ca a pierdut HH castelu minoritatea din HH trag spre HONEY dc ? ca avem castelu si va este foame de ancienturi ...... de ce nu ati intrat nici unul cand nu am avut castelu ? nu aveati sursa de unde sa va procurati ancienturi.iese cearta din reply-uri de genu. stop it :)
Guest LowGmaN666 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 iese cearta din reply-uri de genu. stop it :)sry.... dar asta-i adevaru dane....crezi sau nu treaba ta.....ii miros de la 1000 de Km pe excroci asti-a.
dev Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 te rog sa nu mai cauti cearta in topicul asta. mcImi cer scuze, nu cautam "cearta". Eu doar incercam sa ajut ... nu am nimic cu Honey [si cu aliantza] ... doar incercam sa ajut. Asa oameni nu merita sa joace si-n plus, EL m-a jignit ... nu eu.In fine, scuze inca odata.Toate cele bune!PS: SORRY pentru pagina! [pentru asta voi fi injurat, in gand cel putin :P]
Guest Femeiul Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 vai :)) nu suntem cea mai populara guilda ??? turbez,nu mai pot de draci hai afk ,ma duc in vecini sa mai fac niste copii ,in pana meaaaa hustlee
banditzel Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 vai :)) nu suntem cea mai populara guilda ??? turbez,nu mai pot de draci hai afk ,ma duc in vecini sa mai fac niste copii ,in pana meaaaa hustlee =)) =))
iar am luat suspend Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pai si el e sau...? Pe Tsu e wolf? Ca poate intru pe EliteHH sa incerc sa fac niste cape, poate-i fac rost de ignore :P P.S. http://www.linkmania.ro/s1/status/index.ph...rd=2&tip=17 Are suspend Knavish/ da, are Knavish 2 08-Jul-2009 22:43 10-Jul-2009 22:43 2 abateri afk ^_^ La mai mare ^_^ de boom stiu, am scris si aici, ucp-ist mai mare ca ala existau doar pe vremea lui Guppy =)) P.S. vad ca au mai facut punctiforme: http://img38.imageshack.us/img38/6065/screen070813240066.jpg uite-l si pe panaram cum cauta iar scandal. :)) Imi cer scuze, nu cautam "cearta". Eu doar incercam sa ajut ... nu am nimic cu Honey [si cu aliantza] ... doar incercam sa ajut. Asa oameni nu merita sa joace si-n plus, EL m-a jignit ... nu eu. In fine, scuze inca odata. Toate cele bune! PS: SORRY pentru pagina! [pentru asta voi fi injurat, in gand cel putin :P] in fine vai :)) nu suntem cea mai populara guilda ??? turbez,nu mai pot de draci hai afk ,ma duc in vecini sa mai fac niste copii ,in pana meaaaa hustlee sa te dai cu alifie mai intai :D esti al 3-lea barbat care a nascut nu? scz daca te confund :rofl2: