Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest DarkSoul.
Posted

buna dimineatza !! :hello:

Azi este ziua mea de nastere.. o sa fiu ocupat oleaca.. prin

oras dupa cumparaturi.. mai spre seara dau de baut in

Lorencia BAR. :beer:

:bananadance2:

Posted

buna dimineatza!

AJUTORRRRRRR!!!!!!!!!!!

La cine sa ma plngggg :crybaby:

Mi-a ramas charactwerul blocat in tarkan :((

Nu pot intra pe el ca se blochaza PC-ul :crybaby:

:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

@La Multi Ani Radu si sanatate !!!

Guest Pride1923
Posted

neata ,La multi ani Dark!

Posted

buna dimineatza!

AJUTORRRRRRR!!!!!!!!!!!

La cine sa ma plngggg :crybaby:

Mi-a ramas charactwerul blocat in tarkan :((

Nu pot intra pe el ca se blochaza PC-ul :crybaby:

:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

@La Multi Ani Radu si sanatate !!!

Dane, boom intra tu te rog si vezi poate reusesti sa-l scoti

Mersik !

Guest DarkSoul.
Posted

:hello: :hello:

Posted

nu stiu cat de bine postez aici dar incerc :)

Salut,

Real Name : Savulescu George

Nickname : SaintG ;)

Varsta : 17

As dori sa intru la voi in alianta :) in orice guilda nu am preferinta :) tot noi suntem , prin toate guildele prin care am trecut , am dat numai de oameni fitzosi , dependeti de puterea rrului , curajosi doar in fata pcului in rl "vai de ei " am facut multe prostioare... chiar ff multe pot sa spun, si acum as dori si eu un guild in care sa zac , cu alte cuvinte sa incep sa-mi fac si eu prieteni :) sa ma ajut cu cineva , bineinteles sa ma si creasca ^_^ (dc sa neg , sunt aproape de rr si mi-as dori sa-l dau :P) Am vobirt cu lapusneanu acum 1 saptamana mi-a zis sa postez la el la BRAVE , am postat desi nici un raspuns .. initial am vrut sa joc cu smul dar nu imi place.. si am revenit tot la bk ... nu intru pentru iteme mi-am facut un arsenal datorita lui Cristal ^_^ in leg cu ce s-a intamplat in Glamour .. sunt aproape 98% sigur ca nu o sa intru , ca nu sunt demn de incredere .. .. dar totusi "incercarea moarte nare"

Dar totusi sper sa-mi da-ti o sansa ! :P

Posted

nu stiu cat de bine postez aici dar incerc :)

Salut,

Real Name : Savulescu George

Nickname : SaintG ;)

Varsta : 17

As dori sa intru la voi in alianta :) in orice guilda nu am preferinta :) tot noi suntem , prin toate guildele prin care am trecut , am dat numai de oameni fitzosi , dependeti de puterea rrului , curajosi doar in fata pcului in rl "vai de ei " am facut multe prostioare... chiar ff multe pot sa spun, si acum as dori si eu un guild in care sa zac , cu alte cuvinte sa incep sa-mi fac si eu prieteni :) sa ma ajut cu cineva , bineinteles sa ma si creasca ^_^ (dc sa neg , sunt aproape de rr si mi-as dori sa-l dau :P) Am vobirt cu lapusneanu acum 1 saptamana mi-a zis sa postez la el la BRAVE , am postat desi nici un raspuns .. initial am vrut sa joc cu smul dar nu imi place.. si am revenit tot la bk ... nu intru pentru iteme mi-am facut un arsenal datorita lui Cristal ^_^ in leg cu ce s-a intamplat in Glamour .. sunt aproape 98% sigur ca nu o sa intru , ca nu sunt demn de incredere .. .. dar totusi "incercarea moarte nare"

Dar totusi sper sa-mi da-ti o sansa ! :P

Tot timpul tragi la detinatorii castelului ... si de aici vrei sa te apuci de vandut ancient-uri?

@Honey / aliantza - sorry for posting ... dar sper ca-l cunoasteti pe individ :crazy:

Posted

app la multi ani darksoul :)

1 ati luat castelu ? lol nu stiam ..

2 dev , imi pare rau sa te anunt dar din cauza lui cristal am fost asa.. crezi ca daca intram in guild pentru iteme mai dadeam 1000 de sign ?:|

deci te rog valea

Posted

deci te rog valea

Asteapta tu raspunsul lui Sadi sau boom ... ca nu cred ca-s "legati" la ochi ...

Te dai in toate partile ... anyway aici e isprava care demonstreaza ca nu esti tu un om de incredere ... :)

Posted

da bine bravo esti fericit acuma ?

si gata cu postu aici veziti de guildu noobhunterz, si pentru inteligenta ta am mai incercat sa intru in adicted pana sa vin in glamour cand nu aveau castelu ;)

Domnu manelist poate te abtii cu afirmatiile astea :) si-ti vezi de treaba :) move along

Posted

da bine bravo esti fericit acuma ?

si gata cu postu aici veziti de guildu noobhunterz, si pentru inteligenta ta am mai incercat sa intru in adicted pana sa vin in glamour cand nu aveau castelu ;)

Momentam si tu esti "outsider" adica ... no one`s kid ... si abtinete de la posturi "inteligente" care poate afecta pe altcineva ...

Eu macar mi-am cerut scuze ca am postat aici ... tu iarasi atragi mai multa atentie ... apoi la 16 ani trebuie sa fie greu ... :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...