galorDW Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 |boom| si Knavish la CS, LiNU mai in spate, iar Q-Sadi conducea tancu :rofl2: hahaha prea tare linu :)) uatch dis
shb Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 seara buna.. azi la ora 3:00 AM m-am nascut :hello: dau de baut.. :beer: lma hahaha prea tare linu :)) uatch dis http://www.youtube.com/watch?v=Z7AsKu7MdKc...feature=related
iar am luat suspend Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 seara buna..azi la ora 3:00 AM m-am nascut :hello: dau de baut.. :beer:la multi ani si tot ce-ti doresti radu! sa fii iubit :D |boom| si Knavish la CS, LiNU mai in spate, iar Q-Sadi conducea tancu :rofl2:ala mai tanar sunt eu :rofl2: :rofl2:@neatza nb :D
-=BUBU=- Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :crybaby: Mi-a ramas BUBU blocat in tarkan, cine ma ajuta :((
MasacruELf Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 seara buna..azi la ora 3:00 AM m-am nascut :hello: dau de baut.. :beer:La Multi Ani , un J&B la mine
shb Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :crybaby: Mi-a ramas BUBU blocat in tarkan, cine ma ajuta :((adica? :o
Guest DarkSoul. Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 buna dimineatza !! :hello: Azi este ziua mea de nastere.. o sa fiu ocupat oleaca.. prinoras dupa cumparaturi.. mai spre seara dau de baut inLorencia BAR. :beer: :bananadance2:
-=BUBU=- Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 buna dimineatza!AJUTORRRRRRR!!!!!!!!!!!La cine sa ma plngggg :crybaby: Mi-a ramas charactwerul blocat in tarkan :(( Nu pot intra pe el ca se blochaza PC-ul :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: @La Multi Ani Radu si sanatate !!!
-=BUBU=- Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 buna dimineatza!AJUTORRRRRRR!!!!!!!!!!!La cine sa ma plngggg :crybaby: Mi-a ramas charactwerul blocat in tarkan :(( Nu pot intra pe el ca se blochaza PC-ul :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: @La Multi Ani Radu si sanatate !!!Dane, boom intra tu te rog si vezi poate reusesti sa-l scotiMersik !
jusT^Me Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 hahaha prea tare linu :)) uatch dis Ala e sange regal`. :rofl1: @@ neatsa ;;)
kenZzi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu stiu cat de bine postez aici dar incerc :) Salut, Real Name : Savulescu George Nickname : SaintG ;)Varsta : 17 Locatie : Prahova , Valenii de MunteAs dori sa intru la voi in alianta :) in orice guilda nu am preferinta :) tot noi suntem , prin toate guildele prin care am trecut , am dat numai de oameni fitzosi , dependeti de puterea rrului , curajosi doar in fata pcului in rl "vai de ei " am facut multe prostioare... chiar ff multe pot sa spun, si acum as dori si eu un guild in care sa zac , cu alte cuvinte sa incep sa-mi fac si eu prieteni :) sa ma ajut cu cineva , bineinteles sa ma si creasca ^_^ (dc sa neg , sunt aproape de rr si mi-as dori sa-l dau :P) Am vobirt cu lapusneanu acum 1 saptamana mi-a zis sa postez la el la BRAVE , am postat desi nici un raspuns .. initial am vrut sa joc cu smul dar nu imi place.. si am revenit tot la bk ... nu intru pentru iteme mi-am facut un arsenal datorita lui Cristal ^_^ in leg cu ce s-a intamplat in Glamour .. sunt aproape 98% sigur ca nu o sa intru , ca nu sunt demn de incredere .. .. dar totusi "incercarea moarte nare" Dar totusi sper sa-mi da-ti o sansa ! :P
dev Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nu stiu cat de bine postez aici dar incerc :) Salut, Real Name : Savulescu George Nickname : SaintG ;)Varsta : 17 Locatie : Prahova , Valenii de MunteAs dori sa intru la voi in alianta :) in orice guilda nu am preferinta :) tot noi suntem , prin toate guildele prin care am trecut , am dat numai de oameni fitzosi , dependeti de puterea rrului , curajosi doar in fata pcului in rl "vai de ei " am facut multe prostioare... chiar ff multe pot sa spun, si acum as dori si eu un guild in care sa zac , cu alte cuvinte sa incep sa-mi fac si eu prieteni :) sa ma ajut cu cineva , bineinteles sa ma si creasca ^_^ (dc sa neg , sunt aproape de rr si mi-as dori sa-l dau :P) Am vobirt cu lapusneanu acum 1 saptamana mi-a zis sa postez la el la BRAVE , am postat desi nici un raspuns .. initial am vrut sa joc cu smul dar nu imi place.. si am revenit tot la bk ... nu intru pentru iteme mi-am facut un arsenal datorita lui Cristal ^_^ in leg cu ce s-a intamplat in Glamour .. sunt aproape 98% sigur ca nu o sa intru , ca nu sunt demn de incredere .. .. dar totusi "incercarea moarte nare" Dar totusi sper sa-mi da-ti o sansa ! :PTot timpul tragi la detinatorii castelului ... si de aici vrei sa te apuci de vandut ancient-uri?@Honey / aliantza - sorry for posting ... dar sper ca-l cunoasteti pe individ :crazy:
kenZzi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 app la multi ani darksoul :)1 ati luat castelu ? lol nu stiam .. 2 dev , imi pare rau sa te anunt dar din cauza lui cristal am fost asa.. crezi ca daca intram in guild pentru iteme mai dadeam 1000 de sign ?:|deci te rog valea
dev Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 deci te rog valeaAsteapta tu raspunsul lui Sadi sau boom ... ca nu cred ca-s "legati" la ochi ... Te dai in toate partile ... anyway aici e isprava care demonstreaza ca nu esti tu un om de incredere ... :)
kenZzi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 da bine bravo esti fericit acuma ?si gata cu postu aici veziti de guildu noobhunterz, si pentru inteligenta ta am mai incercat sa intru in adicted pana sa vin in glamour cand nu aveau castelu ;)Domnu manelist poate te abtii cu afirmatiile astea :) si-ti vezi de treaba :) move along
dev Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 da bine bravo esti fericit acuma ?si gata cu postu aici veziti de guildu noobhunterz, si pentru inteligenta ta am mai incercat sa intru in adicted pana sa vin in glamour cand nu aveau castelu ;)Momentam si tu esti "outsider" adica ... no one`s kid ... si abtinete de la posturi "inteligente" care poate afecta pe altcineva ... Eu macar mi-am cerut scuze ca am postat aici ... tu iarasi atragi mai multa atentie ... apoi la 16 ani trebuie sa fie greu ... :crazy: