iar am luat suspend Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 boom dai party ? :hello:nu dau party ca am luat suspend :))
Guest Trotineta Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 salut,faceti recrutari ? sunt sm lvl 40 , am jucat pe alte servere ,aici joc non-stop de cand m-am apucat acum 30 min.
Guest Sadi022002 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 salut,faceti recrutari ? sunt sm lvl 40 , am jucat pe alte servere ,aici joc non-stop de cand m-am apucat acum 30 min.Nu PA :bananadance2:
Guest Sadi022002 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :bananadance2: bogz gm la HH :rofl2: ala cu pt pls care a dat X l aly :rofl2:
Guest Barbata Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 misto =))@Kancelot , hai cum ne faci noua ,aplica aceeasi metoda si la prietenul tau.vezi pe la topicul vostru,sunspend minim 10 zile parca dadeai membrilor HONEY pentru flame. sau balanta are doar o singura directie ?
Guest Barbata Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oricum,frumoasa lucratura boom :D te ard astia cum apuca,nu le mai da motiv dreaq. nu vezi ca nu are ce sa ne faca , la cs am luat coroana in 6 min,ceea ce nimeni nu visa asa ceva. ei nu apar cu nimic nou sau diferit,copiaza in draci. sunt mult sub noi din toate punctele de vedere si singura sansa e sa ne arda cu suspenduri.stii cum e cand nu mai ai replici , dai cu pumnul,ca atat te duce capul.singuri se ataca,singuri se cearta singuri se duc la vale.tu doar vezi-ti de treaba ta si de crescut , nu le mai da motive ca atat asteapa.
iar am luat suspend Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oricum,frumoasa lucratura boom :D te ard astia cum apuca,nu le mai da motiv dreaq. nu vezi ca nu are ce sa ne faca , la cs am luat coroana in 6 min,ceea ce nimeni nu visa asa ceva. ei nu apar cu nimic nou sau diferit,copiaza in draci. sunt mult sub noi din toate punctele de vedere si singura sansa e sa ne arda cu suspenduri.stii cum e cand nu mai ai replici , dai cu pumnul,ca atat te duce capul.singuri se ataca,singuri se cearta singuri se duc la vale.tu doar vezi-ti de treaba ta si de crescut , nu le mai da motive ca atat asteapa.n-ai cu cine.
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oricum,frumoasa lucratura boom :D te ard astia cum apuca,nu le mai da motiv dreaq. nu vezi ca nu are ce sa ne faca , la cs am luat coroana in 6 min,ceea ce nimeni nu visa asa ceva. ei nu apar cu nimic nou sau diferit,copiaza in draci. sunt mult sub noi din toate punctele de vedere si singura sansa e sa ne arda cu suspenduri.stii cum e cand nu mai ai replici , dai cu pumnul,ca atat te duce capul.singuri se ataca,singuri se cearta singuri se duc la vale.tu doar vezi-ti de treaba ta si de crescut , nu le mai da motive ca atat asteapa.garrone am vazut ca si pe joc ai inceput cu tot felul de acuzatii pe global de pe Knavish. Eu zic sa te calmezi sa respiri un pic..daca nu-ti este prea greu asta. De asemenea sa nu uiti ca si pentru acuzatii nefondate la adresa gm/moderatorilor pedeapsa e la fel ca si pana acum :) poti sa o cauti in regulaemnt.Da stim ca toti au ceva cu voi..dat fiind ca sunteti clar atat de buni..e o coalitie mondiala..masonii..chinezii..delfinii..mama..dar toti se lupta cu voi :)Ps pentru postul de mai sus astept dovezi sau ramai fara acel user.
iar am luat suspend Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 garrone am vazut ca si pe joc ai inceput cu tot felul de acuzatii pe global de pe Knavish. Eu zic sa te calmezi sa respiri un pic..daca nu-ti este prea greu asta. De asemenea sa nu uiti ca si pentru acuzatii nefondate la adresa gm/moderatorilor pedeapsa e la fel ca si pana acum :) poti sa o cauti in regulaemnt.Da stim ca toti au ceva cu voi..dat fiind ca sunteti clar atat de buni..e o coalitie mondiala..masonii..chinezii..delfinii..mama..dar toti se lupta cu voi :)Ps pentru postul de mai sus astept dovezi sau ramai fara acel user.pai ce vrei sa zici lance ca suspendu ala e acordat corect? pentru ce am fost sanctionat acolo?ala ma posteaza pentru stationare si tu ma suspenzi pentru altceva? unde scrie ca n-am voie sa cer party pe un spot? daca imi zicea sa nu stationez mai intelegeam. dar dupa ce ca ala ma posteaza pentru stationare in atlans UNDE NU SE SANCTIONEAZA STATIONAREA, eu sunt sanctionat. pentru ce anume? chiar nu inteleg :)
Lancelot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 esti foarte sigur ca te-am suspendat eu?adica e suta la suta cert?:) verifica un pic inainte.
iar am luat suspend Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 daca chiar vrei sa ma infunzi fa-o cand gresesc si cand merit sa fiu sanctionat. nu te folosi de ultima replica din regulament pentru a-mi face rau. te asigur ca-mi voi accepta suspendul fara comentarii cand voi fi postat pe bune ca in cazul 99-ului pentru dupe.
Andain Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :bananadance2: bogz gm la HH :rofl2: ala cu pt pls care a dat X l aly :rofl2:nu`i de ras, e de plans -_-@neatza