Guest Femeiul Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Felicitari pentru castel :)mutumim.GG HoneyGG GarroneGG Sadimerci dumbo. recunosti ca sunt GENIAL daaa ?
dev Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :bananadance2: iar mor dusmanii de ciuda :))Dedicatie pentru HH : http://www.youtube.com/watch?v=KT6EBGuoGAA :))Ps sincer tu de unde ai mai aparut voinicule? incearca sa nu inflamezi iar atmosfera :) care e cum e.Congratz honey ptr cs si ptr micii insideri ofc :DNoi am pierdut castelul ... nu ca l-au castigat altii ... asa-ti vezi "coechipierii" ... [cunoscatorii stiu]Anyway ... congrats ... sambata viitoare trajeti de el :DStie si Sadi de ce, uneori, trebuie sa pierzi castelul.Cei cu gura mare sa se abtina de la comentarii inutile.
iar am luat suspend Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 salutare ce mai faceti voi xD@4 HONEY :>haules :):X:X:X GG H0NEY , am voie sa postez si eu pe aici ?:D :">ai. numai sa nu starnesti scandaluri :)felicitari pt cs10xFelicitari pentru castel :)10xAnyway ... congrats ... sambata viitoare trajeti de el :D10x@@ce ma plictisex :( iar stau de shase pana imi vine schimbul :))
galorDW Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 adevaru e ca vi-am castigat eu castelu .. slabilor :error: facea garrone cand a luat sadi coroana :rofl2: aveti o invetie inovatoare :D
ionutzgl_38 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 adevaru e ca vi-am castigat eu castelu .. slabilor :error: facea garrone cand a luat sadi coroana :rofl2: aveti o invetie inovatoare :D :rofl1: :rofl2: :rofl2: neatza