iar am luat suspend Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mi-a prins rufele pe balcon ploaia :(( trebuia sa spui mai din timp..
increatu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Helloz ,ce mai faceti ?Care mai e treaba prin Mu ? @Felicitari Alex pt mod iar :D
Alex86 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Helloz ,ce mai faceti ?Care mai e treaba prin Mu ? @Felicitari Alex pt mod iar :D :violent: treaba merge
aceboy Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 seara HONEY :beer: fac cinste cu bere la baieti shi liqior la fete :beer: :yum: dar nu acum k am party si is holder :D :kar:
garrone21 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Asta e alex :))am vrut sa pastrez anonimatulHelloz ,ce mai faceti ?Care mai e treaba prin Mu ? @Felicitari Alex pt mod iar :Dce faci coisane :> BUNA SEARA TUTUROR
garrone21 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Cand iesim ?sambata pe zi ,vine un fraier in oras si na,il scoatem la o bere. eu sunt liber si seara,nu vin la cs putem sa ne intindem mult si bine :D
dvL Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sambata pe zi ,vine un fraier in oras si na,il scoatem la o bere. eu sunt liber si seara,nu vin la cs putem sa ne intindem mult si bine :D
.::|RePlay|::. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 BUNA SEARA HONEY :tiphat: Ce mai ziceti / faceti? :right:
increatu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sambata pe zi ,vine un fraier in oras si na,il scoatem la o bere. eu sunt liber si seara,nu vin la cs putem sa ne intindem mult si bine :DCare e ala ?De ce dracu d-abia sambata?Hai il skoatem si pe dragos si pe cn mai vn si bem p bericica maine :D
x_dragos_x Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sambata pe zi ,vine un fraier in oras si na,il scoatem la o bere. eu sunt liber si seara,nu vin la cs putem sa ne intindem mult si bine :Dam auzit eu bine ca o sa beti sambata in piranha? :DEdit: maine eu am o zi cam incarcata, poate dupa ora 5 ne putem intalni. :)
TyreXel Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 sambata pe zi ,vine un fraier in oras si na,il scoatem la o bere. eu sunt liber si seara,nu vin la cs putem sa ne intindem mult si bine :Dhai zi zaueu vin sambata -_-
Guest Pride1923 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 hai zi zaueu vin sambata -_-daca dai o bere vin si eu :Paaaa dat butul rr :bananadance2: