mlttania Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Linu..nu era rau daca erau totzi luatzi la purecat cum il luatzi pe kookie..ironia e ca ii luatzi exact pe cei care nu trebuie...
-=boomeey=- Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Si dece vrei in aliantza ?Povesteste despre tine.Cine esti, ce ai fost, ce guilde, antecedente...e old member. are prioritatesunt Jokaz de pe 97dar la cum raspunzi..nu ma mir ca va uraste lumea. hfprajiturico nu mai pune bot. nu stia ca esti membru vechi honey. linu este asistent gm Addicted si de asta ti-a luat "interviul"Linu..nu era rau daca erau totzi luatzi la purecat cum il luatzi pe kookie..ironia e ca ii luatzi exact pe cei care nu trebuie...alin nu stia ca jokaz este old membru honey. i-am zis acum. e datoria lui de asistent gm sa faca asa ceva, mai ales dupa evenimentele neplacute din trecut.@so kookie.. no offence. te asteptam cu placere :D@back si eu, cu net prin prelungitor :rofl2:
LiNU Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 alin nu stia ca jokaz este old membru honey. i-am zis acum. e datoria lui de asistent gm sa faca asa ceva, mai ales dupa evenimentele neplacute din trecut.O bere pentru sefu repede :beer:
galorDW Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 e old member. are prioritateprajiturico nu mai pune bot. nu stia ca esti membru vechi honey. linu este asistent gm Addicted si de asta ti-a luat "interviul"alin nu stia ca jokaz este old membru honey. i-am zis acum. e datoria lui de asistent gm sa faca asa ceva, mai ales dupa evenimentele neplacute din trecut.@so kookie.. no offence. te asteptam cu placere :D@back si eu, cu net prin prelungitor :rofl2:ti-a iesit ss stupidule :nanana: :-* app boom whatci mai sig and lern :dooh:
Alex86 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mda, a inchis rpd alex topicul :))care?hai ... la somn cu voi
Guest *ROSY* Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ti-a iesit ss stupidule :nanana: :-* app boom whatci mai sig and lern :dooh:U iei bataie :P
garrone21 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 sunt Jokaz de pe 97 dar la cum raspunzi..nu ma mir ca va uraste lumea. hf tu cine esti ? =)) logic ma ca ai loc,nush de ce pana mea mai intrebi :) Rosalinda nu are somn :D @La multi ani Mariachi
Guest *ROSY* Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 tu cine esti ? =)) logic ma ca ai loc,nush de ce pana mea mai intrebi :) Rosalinda nu are somn :D @La multi ani Mariachi Pasare de noapte :D
galorDW Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 U iei bataie :Plea mai esti cu mine de la un timp ma asmutesti asa :crybaby: LMA MARIACHI , undes castanietele ?:D
-=boomeey=- Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 am o gramada de usere :D vreti sa le vedeti? :D