Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest alexandra
Posted

:bananadance2:

asta e drama ta cu castle siege-ul ? iubirea dintre voi doi :(( :crybaby:

Guest Vanator
Posted

Vanator vrei sa ma impusti? :((

Nici gand :-*

Posted

neatza.... vreau sa va anunt k am luat decizia de a nu mai activa si o fac si pe aceasta cale deoarece multi dintre voi erati afk/off sambata seara knd am luat aceasta decizia.

A fost o placere sa joc alaturi de voi si imi pare rau ca colaborarea noastra sa se termine asa brusc, decizia pe care am luat`o nu este una de moment ma batea gandu de ceva timp, dar cine stie dupa sesiune si dupa ce iau si eu permisu sa mai activez o perioada.

@Ovi dak vrei ia contu meu, vezi k setu e la TyreXelu dak il mai are il rog sa ti`l dea tie in caz k vei juca cu DL`ul meu si sa ma anunti sa`ti schimb parola deoarece il au si galor si mau

Ne mai citim pe forum

Spor la liniute si posibil dak veti nevoie la cs de un suplinitor bogdan ma v-a suna si imi va spune...

:beer:

P.S > MY PAGE

Schimba pass si lasa-mi off pe mess .Ne mai citim la bere zilele astea oricum .

Posted

neatza.... vreau sa va anunt k am luat decizia de a nu mai activa si o fac si pe aceasta cale deoarece multi dintre voi erati afk/off sambata seara knd am luat aceasta decizia.

A fost o placere sa joc alaturi de voi si imi pare rau ca colaborarea noastra sa se termine asa brusc, decizia pe care am luat`o nu este una de moment ma batea gandu de ceva timp, dar cine stie dupa sesiune si dupa ce iau si eu permisu sa mai activez o perioada.

@Ovi dak vrei ia contu meu, vezi k setu e la TyreXelu dak il mai are il rog sa ti`l dea tie in caz k vei juca cu DL`ul meu si sa ma anunti sa`ti schimb parola deoarece il au si galor si mau

Ne mai citim pe forum

Spor la liniute si posibil dak veti nevoie la cs de un suplinitor bogdan ma v-a suna si imi va spune...

:beer:

P.S > MY PAGE

Si inca cv ,ce dracu ai facut cu punctele si fructele alea ?

Guest Li Xiao Ping
Posted

salutare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...