acelasi_bandit Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Iar avem bagatori de seama pe aici :-? :kar:whateva' printzesa din honey :rofl1: era un adevar domnisoara sau ce oi fi ....
Deza Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 whateva' printzesa din honey :rofl1: era un adevar domnisoara sau ce oi fi ....Din cate stiu are o varsta de putea sa iti fie mama,bai cacat cu ochi. Nu-i nevoie de reply. -_-
acelasi_bandit Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Din cate stiu are o varsta de putea sa iti fie mama,bai cacat cu ochi. Nu-i nevoie de reply. -_-iar te bagi ba boschetule?macar posteaza de pe Deza_ nu de pe asta ...om retardat ce esti
-=BUBU=- Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Din cate stiu are o varsta de putea sa iti fie mama,bai cacat cu ochi. Nu-i nevoie de reply. -_- Grazie Deza, ti-am dat totusi reply
Deza Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 iar te bagi ba boschetule?macar posteaza de pe Deza_ nu de pe asta ...om retardat ce estiPostez de pe ce vreau ciutane,ca nu imi faci tu inventarul la usere.Pana sa iti refuze cererea de intrare in honey,pupai in cur pe aici.Chiar vrei sa caut ma apuc sa caut?Hai totusi sa nu stricam un topic,k?
acelasi_bandit Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Grazie Deza, ti-am dat totusi reply btw nu stiam ce varsta ai si nu am vrut sa te jignesc :dontknow: deci scuze :) nu stiam cati ani ai ;) multa bafta,dar se vede ca unii nu se pot abtine fara sa vb urat :tiphat:
-=BUBU=- Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 bors de peste :yum:vreau, vreau, mnea. . . . mnea. . . ;;)