Tsu_Xing Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sera all M-am scarbit sincer, asa ceva #-o Parca nu imi mai vine sa intru in joc din tot ceia ce se intampla :dooh: Daca se contiunua asa cu acest "comunism" sincer ma las Saracu, jos comuniscum la el... Nici nu a citit plangerea sau topicul de la banati sa vada ce i-a putut duce mintea pe cei 2 participanti. Dar tot el striga ca e victima. Tipic Honey 8-| P.S. Cat o mai tinem cu vanatoarea si jocurile astea murdare? -_-
Guest Buna seara fanii mei Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Saracu, jos comuniscum la el... Nici nu a citit plangerea sau topicul de la banati sa vada ce i-a putut duce mintea pe cei 2 participanti. Dar tot el striga ca e victima.Tipic Honey 8-|P.S. Cat o mai tinem cu vanatoarea si jocurile astea murdare? -_-jet da-te dreaq din topicul nostru, nepotul lui tupac varianta de camp.@tanti coca nu le da atentie,joaca pt tine,pt prieteni pe restul da-i incolo...sunt alte mize acum si de aceea se apeleaza la tot felul de tertipuri..@sal Prutus
-=BUBU=- Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Saracu, jos comuniscum la el... Nici nu a citit plangerea sau topicul de la banati sa vada ce i-a putut duce mintea pe cei 2 participanti. Dar tot el striga ca e victima. Tipic Honey 8-| P.S. Cat o mai tinem cu vanatoarea si jocurile astea murdare? -_- Tu cine esti, ce cauti pe aici, cum iti permiti sa-mi dai replay?? Vezi-ti de-ale tale si nu te baga, invata sa scrii prima data.
Lancelot Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Saracu, jos comuniscum la el... Nici nu a citit plangerea sau topicul de la banati sa vada ce i-a putut duce mintea pe cei 2 participanti. Dar tot el striga ca e victima.Tipic Honey 8-|P.S. Cat o mai tinem cu vanatoarea si jocurile astea murdare? -_-jet da-te dreaq din topicul nostru, nepotul lui tupac varianta de camp.@tanti coca nu le da atentie,joaca pt tine,pt prieteni pe restul da-i incolo...sunt alte mize acum si de aceea se apeleaza la tot felul de tertipuri..@sal Prutuswarn up amandoi :)PS ptr cei cu abuz abuz si alte prostioare..mai bine cititi si voi plangerea sau macar reevaluarea..stiu ca e greu si mai bine va puneti sa comentati la focul de tabara..dar macar nu vorbiti fara sa stiti nimic despre subiect@da e cam greu sa joci in conditiile in care un coleg de-al vostru face ce face :error:
Guest Buna seara fanii mei Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 sustin linu..app a aparut o elfa noua in joc ,ghici cine sare pe ea :D
galorDW Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 sustin linu..app a aparut o elfa noua in joc ,ghici cine sare pe ea :Dbogdan smarmatorul de elfe =))j p r e i nonstop [ma bucur ca sustineti miscarea putoarea poate fi indepartata cu un jet de jprei si vreau sa le multumesc tuturor care consuma jprei si strica stratul de ozon zilnic :beer: ]
galorDW Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 asa am numele la bluetooth :))hai nb si eu...nb :photo: