KlauErik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aceasta este o instiintare pentru toate femeile din lume. O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume pentru ca el are : tate fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca in 80% din cazuri femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca, pentru 70 de grame de carnat nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa :> :-j
Guest *ROSY* Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aceasta este o instiintare pentru toate femeile din lume. O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume pentru ca el are : tate fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca in 80% din cazuri femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca, pentru 70 de grame de carnat nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa :> :-j=))
Guest [sPam] Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aceasta este o instiintare pentru toate femeile din lume. O cercetare recenta a descoperit ca barbatul este animalul cel mai nefericit din lume pentru ca el are : tate fara lapte, oua fara coaja, cocosel fara aripi si sacul fara bani. Se mai pare ca in 80% din cazuri femeile nu se mai casatoresc pentru ca si-au dat seama ca, pentru 70 de grame de carnat nu are nici un sens sa tina tot porcul in casa =))
LiNU Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ca sa evitam topicuri de genul asta pe viitor faceti printuri cu F4 maxim indiferent de situatie :beer:
galorDW Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 din pacate pt mine am calcat intro balta de juma de metru am ajuns la servici ca un caine :))
LiNU Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 din pacate pt mine am calcat intro balta de juma de metru am ajuns la servici ca un caine :))
Phant0m Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 nasol...tinand cont ca era de juma de metru pot paria ca stai in bucuresti :))
-SomE- Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 #stai calm ca nu doar in bucuresti sunt frumuseti de astea :)
Phant0m Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ma refeream ca in buc e probabiliattea mai mare...mai mare orashul si mai plin de gropi :P
galorDW Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 sa-ti ajute dumnezeu tie cum mi-a ajutat mie HAHAHAHA >:P acum e totul ok .. mam intors inapoi acasa si m-am schimbat .. sa zicem asa o metoda foarte simpla de a pierde 30 de lei :))
Phant0m Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 la ora asta ma apuca cantatul:Sunt singurel,bing,bangPrintre AFK,bing,bangSi ii pazesc,bing,bangDe razie,bing,bang>:)
boomeey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ce face renul ? :))ce face renutzu ?warn up daca se poate pentru mapetzii astia cu glumitze in program care instiga la scandal :D#Iasi , orasul celor 7 coline, coafura rezista#Bucuresti, orasul celor mai multe gropi, coafura inca e stralucitoarela ora asta ma apuca cantatul:Sunt singurel,bing,bangPrintre AFK,bing,bangSi ii pazesc,bing,bangDe razie,bing,bang>:)n-are cum :)
galorDW Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 boom mai culcate si tu ca poate ajungi la reanimare <_<