Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

ce s-a intamplat klau? :(

well sincer m-am sictirit de ipocrizia unor oameni din guild si din alianta :D

nu prea vreau sa intru in detalii.. o sa mai intru pe forum din cand in cand...dar in joc, poate dupa o perioada de timp...voi vedea

:)

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

:nanana:

Posted

Perfect, atunci inseamna ca noi, BK, nu mai e nevoie de noi... Asta inseamna ca sambata merg doar SM/MG

:cool2: m-am scos pot merge la o :beer:

Guest Buna seara fanii mei
Posted

Perfect, atunci inseamna ca noi, BK, nu mai e nevoie de noi... Asta inseamna ca sambata merg doar SM/MG

:cool2: m-am scos pot merge la o :beer:

eu sunt mic, l-am pus pe knavish ieri sa dea o tura si-asa statea degeaba si supriza..cand am primit pozele m-am crucit :D

Posted

deci vad ca apar si eu pe acolo , bun sa fie clar eu nu stau in party cu persoane care nu au o treaba cu CS practic imi pierd timp si bani degeaba

2 la mana cred ca ar fi bine sa nu mai sunati persoanele care stau singure si trag in arena/icarus poate asa se vor invata minte.

C-am atat de zis in privinta asta

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

re all

m-am gandit sa va salut pe toti aici ca tot sunt nou intrat

Sal Sal :bananadance2:

Posted

ia stop la orice discutie legata de problemele interne ale aliantei. subiectele de genu se discuta pe forumul aliantei: www.muallianz.tk

nu suntem mai stiu eu ce guilda/alianta sa ne spalam rufele in public.

Posted

ia stop la orice discutie legata de problemele interne ale aliantei. subiectele de genu se discuta pe forumul aliantei: www.muallianz.tk

da .. dar nu e frumos ca cineva pe care am crescut sa imi zica ca am stat mereu singur si ca a fost cu mine in pt 1 singura data ... totul are o limita nu aveti obraz.. nui nimik nu voi avea nici eu

on: jprei nonstop :right:

Guest *ROSY*
Posted

da .. dar nu e frumos ca cineva pe care am crescut sa imi zica ca am stat mereu singur si ca a fost cu mine in pt 1 singura data ... totul are o limita nu aveti obraz.. nui nimik nu voi avea nici eu

on: jprei nonstop :right:

De acum numai pe mine sa ma iei :wub: :P

Posted

Aveam si io cont acolo.. faqt din prima zi cand am intrat.. dar nimeni nu mi`a dat accept.. crek am si uitat contu :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...