KlauErik Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ce s-a intamplat klau? :(well sincer m-am sictirit de ipocrizia unor oameni din guild si din alianta :Dnu prea vreau sa intru in detalii.. o sa mai intru pe forum din cand in cand...dar in joc, poate dupa o perioada de timp...voi vedea :)
galorDW Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 galor ai luat`o pe urma lu mitza.... ?dap :right: jprei non stop buhahaha =))
Guest Buna seara fanii mei Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://www.imagebam.com/image/85b8c938439248/ asta de ieri,use next
LiNU Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Perfect, atunci inseamna ca noi, BK, nu mai e nevoie de noi... Asta inseamna ca sambata merg doar SM/MG :cool2: m-am scos pot merge la o :beer:
Guest Buna seara fanii mei Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Perfect, atunci inseamna ca noi, BK, nu mai e nevoie de noi... Asta inseamna ca sambata merg doar SM/MG :cool2: m-am scos pot merge la o :beer:eu sunt mic, l-am pus pe knavish ieri sa dea o tura si-asa statea degeaba si supriza..cand am primit pozele m-am crucit :D
galorDW Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://www.imagebam.com/image/85b8c938439248/ asta de ieri,use nextdeci vad ca apar si eu pe acolo , bun sa fie clar eu nu stau in party cu persoane care nu au o treaba cu CS practic imi pierd timp si bani degeaba2 la mana cred ca ar fi bine sa nu mai sunati persoanele care stau singure si trag in arena/icarus poate asa se vor invata minte.C-am atat de zis in privinta asta
MasacruELf Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 galor mereu a stat in party knd i`a cerut cineva..., EraseR la fel ..., ivl am inteles k avusese o problema ...., la restu ma abtin
Phant0m Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 re allm-am gandit sa va salut pe toti aici ca tot sunt nou intrat
.::|RePlay|::. Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 re allm-am gandit sa va salut pe toti aici ca tot sunt nou intratRe
Guest Sadi022002 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 re allm-am gandit sa va salut pe toti aici ca tot sunt nou intratSal Sal :bananadance2:
boomeey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ia stop la orice discutie legata de problemele interne ale aliantei. subiectele de genu se discuta pe forumul aliantei: www.muallianz.tknu suntem mai stiu eu ce guilda/alianta sa ne spalam rufele in public.
galorDW Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ia stop la orice discutie legata de problemele interne ale aliantei. subiectele de genu se discuta pe forumul aliantei: www.muallianz.tknu suntem mai stiu eu ce guilda/alianta sa ne spalam rufele in public.da .. dar nu e frumos ca cineva pe care am crescut sa imi zica ca am stat mereu singur si ca a fost cu mine in pt 1 singura data ... totul are o limita nu aveti obraz.. nui nimik nu voi avea nici euon: jprei nonstop :right:
Guest *ROSY* Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 da .. dar nu e frumos ca cineva pe care am crescut sa imi zica ca am stat mereu singur si ca a fost cu mine in pt 1 singura data ... totul are o limita nu aveti obraz.. nui nimik nu voi avea nici euon: jprei nonstop :right:De acum numai pe mine sa ma iei :wub: :P
.::|RePlay|::. Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ia stop la orice discutie legata de problemele interne ale aliantei. subiectele de genu se discuta pe forumul aliantei: www.muallianz.tknu suntem mai stiu eu ce guilda/alianta sa ne spalam rufele in public.Aveam si io cont acolo.. faqt din prima zi cand am intrat.. dar nimeni nu mi`a dat accept.. crek am si uitat contu :|
galorDW Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 De acum numai pe mine sa ma iei :wub:evident :blush: pui mic :-*