Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Buna seara fanii mei
Posted
Imagine IPB
Guest justmealone
Posted

Eu o sa ma retrag din joc :)..

Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :)

:tiphat:

Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate :)

Posted

Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :)

:blink:

Posted

neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... :) Salut si bafta :tiphat: :tiphat:

Posted

pai? :)

@neata

Posted

neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... :) Salut si bafta :tiphat: :tiphat:

nush ce sa zic..

Guest Buna seara fanii mei
Posted

:-??

salut,nu facem nici recrutari de membri,nici alianta. ramanem asa noi.

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

neatza neatza :banana2:

Posted

Neatza!

Cred ca cel mai bine i s-ar potrivi ''Ass Master''

word! :))

Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare

Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate

ce s-a intamplat klau? :(

neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... Salut si bafta :tiphat: :tiphat:

personal nu mai sunt de acord cu nici o recrutare de guilda si nici de playeri. e bine asa cum suntem momentan, cel putin pana ne punem pe picioare :) o sa luam in considerare propunerea ta

@neatza ppl :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...