Guest justmealone Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Eu o sa ma retrag din joc :)..Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :) :tiphat:Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate :)
Two- Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Eu o sa ma retrag din joc :)..Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :) :tiphat:Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate :) :blink:
banditzel Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... :) Salut si bafta :tiphat: :tiphat:
Alex86 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Eu o sa ma retrag din joc :)..Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :) :tiphat:Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate :)pai? :)@neata
Andain Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... :) Salut si bafta :tiphat: :tiphat:nush ce sa zic..
Guest Buna seara fanii mei Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Eu o sa ma retrag din joc :)..Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :) :tiphat:Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate :) :-??neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... :) Salut si bafta :tiphat: :tiphat: salut,nu facem nici recrutari de membri,nici alianta. ramanem asa noi.
.::|RePlay|::. Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 :-?? salut,nu facem nici recrutari de membri,nici alianta. ramanem asa noi.PS: Garrone uh mai joci? :nanana:
boomeey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Neatza!Cred ca cel mai bine i s-ar potrivi ''Ass Master'' word! :))Eu o sa ma retrag din joc :)..Vroiam sa va zic ca mi-a parut bine de cunostinta si sa va urez bafta in continuare :tiphat:Klau_ aici...celelalte conturi pe forum suspendate ce s-a intamplat klau? :(neata,vruiam sa intreb daca mai faceti recrutari de alianta : guildul ]112[ ...am ramas fara guild pentru ca tykos a spart aliana...acum nu stiu ce sa zic ..daca vreti si voi e ok ... cam 30 % din oameni au 30 ani + ... Salut si bafta :tiphat: :tiphat:personal nu mai sunt de acord cu nici o recrutare de guilda si nici de playeri. e bine asa cum suntem momentan, cel putin pana ne punem pe picioare :) o sa luam in considerare propunerea ta@neatza ppl :D