Guest Sadi022002 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Lance' date='Jun 5 2009, 12:19' post='3898177']Ce vroiam sa intreb si eu..a auzit oare cineva pe primul db de Honey?Sau macar pe al doilea db..Au avut vreun om exponential sau au facut ceva care sa ne ramana in memorie?Eu nu stiu sincer..ptr o grupare care si-a luat avantul pe a 3-a baza de date..cand de fapt nici nu mai juca nimeni..si pe beta cand a facut ce a vrut pe aici..nu credeti ca totusi sunt un pic cam obraznicuti?Chiar mi-am fortat memoria..dar sunt convins ca in raziile mele prin arena..in primii ani ai LinkManiei / MU nu am dat niciodata peste vreun Honey ...cred ca erau prin noria..davias..non rr..cine stie..vreo grupare de asta undercover care lucra in ilegalitate.Si acum brusc ..se martirizeaza ..sunt vedetele care impart autografe :) dar intai ar trebui sa facem primul pas..sa se prezinte si ei sa spuna cine sunt ;;)1-Momentan va dam lectii de MU2-Daca vrei sa vezi cine suntem si sa ne cunoastem te asteptam sambata la o Bere ,Unde vrei u in Bucuresti3-Nu conteaza cine ati fost , conteaza cine sunteti :nanana:
Guest Buna seara fanii mei Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 duminica ba sadi..sambata am nunta ,nu pot sa vin.
Guest Sadi022002 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 duminica ba sadi..sambata am nunta ,nu pot sa vin.Oricand , oriunde, oricum :bananadance2:
Two- Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :angry1: Cate aranjamente se fac :sef: Se simt ei , cei care isi ocrotesc Player`ii , Aliantza :sef:
LiNU Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 1-Momentan va dam lectii de MU 2-Daca vrei sa vezi cine suntem si sa ne cunoastem te asteptam sambata la o Bere ,Unde vrei u in Bucuresti 3-Nu conteaza cine ati fost , conteaza cine sunteti :nanana: Sadi, lasa-i tata sa traiasca in trecut , noi avem prezentul in mana. Am vazut ca e important pentru iei trecutul
galorDW Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 de unde le luati ma ? de smileyuri vorbesc :Deu le iau pe ale mele de aici , merg doar formatele .gif
l33tsk33t Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 tot asta -> :pottytrain2: e cel mai tare emoticon :D