Guest leothebest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 niste exemple de prieteni din ultimu timp?pai hai sa va spun asa mai multi in general..nu numai care au intrat acumdeci ar fii asa:acum sper sa mai si fie toti in ally..Q-Sadi[Jelibon]..parca asa are nickul pe S1[escape]AsTeRAlexander...daca ma mai plimb 5 min prin joc va mai spun destui...nu imi aduc acum aminte pe totiSi pe tine te cunosc massacre^^
Xavi Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pai hai sa va spun asa mai multi in general..nu numai care au intrat acumdeci ar fii asa:acum sper sa mai si fie toti in ally..Q-Sadi[Jelibon]..parca asa are nickul pe S1[escape]AsTeRAlexander...daca ma mai plimb 5 min prin joc va mai spun destui...nu imi aduc acum aminte pe totiSi pe tine te cunosc massacre^^In general, in guilda, sunt cei care au jucat si pana acum in Honey, cu cateva exceptii
galorDW Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 In general, in guilda, sunt cei care au jucat si pana acum in Honey, cu cateva exceptiirasist bastard <_<totusi care era stallone ? :rofl1:silvester stallone .. rembo dugu dugu nu sti ala de omoara de unu singur 10 bataliaone :D
Guest Sadi022002 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 rasist bastard <_<silvester stallone .. rembo dugu dugu nu sti ala de omoara de unu singur 10 bataliaone :DAm trecut pe langa tine Galoare si incepi sa aduci putin cu ala de la semnatura :bananadance2:
LiNU Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nu va convine ca facem razii in LOT lasati dragilor castelul altcuiva, poate lor o sa le convina ca se fac razii acolo.Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul... #-o
galorDW Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Am trecut pe langa tine Galoare si incepi sa aduci putin cu ala de la semnatura :bananadance2:stiu ca ma iubesti :blush:
galorDW Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul... #-olasa linule nu te mai framanta ... lasai cu regulile lor ... oricum e absurd dar ... asta e realitatea :)
galorDW Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 eu tare cred ca mitza e sadomasochist :))Edit: oare sa fie topicul guildei noastre cel mai vizualizat topic de la mu online ? :yum:
LiNU Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 eu tare cred ca mitza e sadomasochist :))Edit: oare sa fie topicul guildei noastre cel mai vizualizat topic de la mu online ? :yum:100% Vedetele in prim plan :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: