Esc@pe' Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :rofl2: http://img198.imageshack.us/img198/885/aaaaaaaaab.jpg Politia la noi in casa fara mandat de perchezitie =)) :down: :down: :down: :down: :down: :banned: Ntz!!!
boomeey Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 deci: creca' toata viatza am sa raman cu sechele de la posturile cu banana lu sadi si fundu lu mitza, asta din cauza ca le-am "citit" de sute de ori pana acum :rofl2:@OT neatza pipal :D
l33tsk33t Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 deci: creca' toata viatza am sa raman cu sechele de la posturile cu banana lu sadi si fundu lu mitza, asta din cauza ca le-am "citit" de sute de ori pana acum :rofl2:@OT neatza pipal :Dneatza... :pottytrain2:
-SomE- Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 #neatza#scz celor de aseara din pt da mio picat netu!#ma revansez in noaptea asta stau on , pb cu netu nu o sa mai am :)
Lancelot Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 well daca tineti cu tot dinadinsul sa inceapa iar circul e ok :)
Guest Sadi022002 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :bananadance2:well daca tineti cu tot dinadinsul sa inceapa iar circul e ok :) :crazy:
Guest leothebest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sal ally HONEY.Am si eu o intrebare.Mai primiti in ally?Cunosc multe persoane de prin ally care pot garanta pentru mine ca nu intru ca spion sau din alte motive de genul.Astept un raspuns..Bafta
Guest Sadi022002 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sal ally HONEY.Am si eu o intrebare.Mai primiti in ally?Cunosc multe persoane de prin ally care pot garanta pentru mine ca nu intru ca spion sau din alte motive de genul.Astept un raspuns..BaftaPe cine cunosti si cine esti ??? :bananadance2:
Guest leothebest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pe cine cunosti si cine esti ??? :bananadance2:leo sunt urat..varul lu besti :) am 10 zile pe forum pe contul meu.
Guest leothebest Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 :nanana: sal , Cu boom si Bogdan tre sa vbPai postai aici ca in joc nu raspunde niciunul niciodata :)) .Dar nu vezi ca nici aici nu ma baga in seama... :)Faza e ca acum vreau si mai mult sa intru...Ca vreau sa ma razbun pe aia din ally HH.Ca m-am certat cu tot ally. :) Mi-au mai dat si 60 pe bk...tot eiMai ales ca au si intrat multi prieteni de ai mei la voi in ultimul timp. :P
MasacruELf Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pai postai aici ca in joc nu raspunde niciunul niciodata :)) .Dar nu vezi ca nici aici nu ma baga in seama... :)Faza e ca acum vreau si mai mult sa intru...Ca vreau sa ma razbun pe aia din ally HH.Ca m-am certat cu tot ally. :) Mi-au mai dat si 60 pe bk...tot eiMai ales ca au si intrat multi prieteni de ai mei la voi in ultimul timp. :Pniste exemple de prieteni din ultimu timp?
dvL Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Pai postai aici ca in joc nu raspunde niciunul niciodata :)) .Dar nu vezi ca nici aici nu ma baga in seama... :)Faza e ca acum vreau si mai mult sa intru...Ca vreau sa ma razbun pe aia din ally HH.Ca m-am certat cu tot ally. :) Mi-au mai dat si 60 pe bk...tot eiMai ales ca au si intrat multi prieteni de ai mei la voi in ultimul timp. :Pdai cur ?# :pepsi: