Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest KlauErik1
Posted

:pottytrain2:

estiiiiiiiiiiiiiiiiiii belea cu fundu tau #-o

poate s-o trezi unu :crazy: :>

Posted

:> deci am avut dreptate Sambata asta va fi cel mai penal CS ;x! Urez succes la baietile de la mn din alianta si la femeile cu buff :D :D :D :D :D :D Sa-i ardem pe coptii astia :P

Posted

Imagine IPB

Am pregatit-o pentru Sambata, am slefuir-o, am lustruit-o, mai trebe sa vina Garrone si boom de la piatza cu vopseaua

:bananadance2:

Posted

:> deci am avut dreptate Sambata asta va fi cel mai penal CS ;x! Urez succes la baietile de la mn din alianta si la femeile cu buff :D :D :D :D :D :D Sa-i ardem pe coptii astia :P

Iepuraaaaas :X

Guest Sadi022002
Posted

Posted

C _ _ _ _ _ R dau 30 b cine ghiceste :> Persoana care ne provoaca la CS este ....? :D Indiciu:are 2 picioare

Zi-mi pe privat raspunsul si impartim castigul :bananadance2:

Posted

nu-mi zi ca te-ai indragostit :>

:wub:

Imagine IPB

Am pregatit-o pentru Sambata, am slefuir-o, am lustruit-o, mai trebe sa vina Garrone si boom de la piatza cu vopseaua

nee. nu mai avem zen de vopsea :D lasa asa ca-i sta bine si ruginita

C _ _ _ _ _ R dau 30 b cine ghiceste :> Persoana care ne provoaca la CS este ....? :D Indiciu:are 2 picioare

hmm.. sa ma gandesc.. varianta este: CUUUUUR :D am ghicit? :D

Posted

gata ne-au lasat si fara iteme de lvl 380 .. ma tot mir acuma oare.. daca is destul de destpti inamici ... lucru care e putin probabil .. ce motiv mai au sa atace castelu ? :violent:

da mitza... e serioasa treaba cu fredonatu .. pana una alta id de mess a lu sorata sai zic si ei pe mess cum fac eu lav onlain :X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...