Guest KlauErik1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :pottytrain2:estiiiiiiiiiiiiiiiiiii belea cu fundu tau #-o poate s-o trezi unu :crazy: :>
Cracks Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :> deci am avut dreptate Sambata asta va fi cel mai penal CS ;x! Urez succes la baietile de la mn din alianta si la femeile cu buff :D :D :D :D :D :D Sa-i ardem pe coptii astia :P
LiNU Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Am pregatit-o pentru Sambata, am slefuir-o, am lustruit-o, mai trebe sa vina Garrone si boom de la piatza cu vopseaua :bananadance2:
Xavi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :> deci am avut dreptate Sambata asta va fi cel mai penal CS ;x! Urez succes la baietile de la mn din alianta si la femeile cu buff :D :D :D :D :D :D Sa-i ardem pe coptii astia :PIepuraaaaas :X
Cracks Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 C _ _ _ _ _ R dau 30 b cine ghiceste :> Persoana care ne provoaca la CS este ....? :D Indiciu:are 2 picioare
LiNU Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 C _ _ _ _ _ R dau 30 b cine ghiceste :> Persoana care ne provoaca la CS este ....? :D Indiciu:are 2 picioareZi-mi pe privat raspunsul si impartim castigul :bananadance2:
boomeey Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nu-mi zi ca te-ai indragostit :> :wub: Am pregatit-o pentru Sambata, am slefuir-o, am lustruit-o, mai trebe sa vina Garrone si boom de la piatza cu vopseaua :bananadance2: nee. nu mai avem zen de vopsea :D lasa asa ca-i sta bine si ruginita C _ _ _ _ _ R dau 30 b cine ghiceste :> Persoana care ne provoaca la CS este ....? :D Indiciu:are 2 picioare hmm.. sa ma gandesc.. varianta este: CUUUUUR :D am ghicit? :D
Xavi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 nup :) totusi putina imaginatie :))Vreau un iepuras :crybaby:
galorDW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 gata ne-au lasat si fara iteme de lvl 380 .. ma tot mir acuma oare.. daca is destul de destpti inamici ... lucru care e putin probabil .. ce motiv mai au sa atace castelu ? :violent: da mitza... e serioasa treaba cu fredonatu .. pana una alta id de mess a lu sorata sai zic si ei pe mess cum fac eu lav onlain :X
LiNU Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Vreau un iepuras :crybaby:http://img22.imageshack.us/img22/8346/dsc00927n.jpg :wub:
Cracks Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 sta cu posteriorul la marca Acer.Acer marca de iepuroi :)) :)) :)) . Al meu e mai dragut :P are si pui :D