lixandra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 mi se pare aiurea ca orasele sa fie arhipline de charuri afk, moarte in urma invaziilor sau a preluarilor si adminul sa faca razie in lot :) Azi dimineata a facut razii in orasele care aveau afk-isti in safe zone (inainte de a se duce in LoT). La fiecare oras a anuntat pe global ca sa se deplaseze cei care sunt on sau sa ii zica pentru a nu risca sa ia d/c.Nu trebuie sa te certi pe un spot pentru ca sa fii intrebat de afk. Regulamentul descurajeaza obtinerea xp-ului fiind afk, indiferent de harta sau server (1, 2).
Guest KlauErik1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Azi dimineata a facut razii in orasele care aveau afk-isti in safe zone (inainte de a se duce in LoT). La fiecare oras a anuntat pe global ca sa se deplaseze cei care sunt on sau sa ii zica pentru a nu risca sa ia d/c.Nu trebuie sa te certi pe un spot pentru ca sa fii intrebat de afk. Regulamentul descurajeaza obtinerea xp-ului fiind afk, indiferent de harta sau server (1, 2).te-a intrebat pe tine cineva de ce se face razie sau te bagi ca musca stii tu unde? :>app... hi guys :)
lixandra Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Alta care are papagal 8-|... strici imaginea moldovenilor :). Well, enough for me, 90% warn. Use pm.
Guest KlauErik1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Alta care are papagal 8-|... strici imaginea moldovenilor :). Well, enough for me, 90% warn. Use pm.multumesc pt o portie buna de ras pe ziua de aziia hai sa vedem care dintre noi 2 strica imaginea =)) .. intrebam lumea? vezi-ti mai bine de jocul tau, de guilda ta, de prietenii tai si de familia ta :)
Vand papusi gonflabile Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 multumesc pt o portie buna de ras pe ziua de aziia hai sa vedem care dintre noi 2 strica imaginea =)) .. intrebam lumea? vezi-ti mai bine de jocul tau, de guilda ta, de prietenii tai si de familia ta :)si de vecini salutare
Xavi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Azi dimineata a facut razii in orasele care aveau afk-isti in safe zone (inainte de a se duce in LoT). La fiecare oras a anuntat pe global ca sa se deplaseze cei care sunt on sau sa ii zica pentru a nu risca sa ia d/c.Nu trebuie sa te certi pe un spot pentru ca sa fii intrebat de afk. Regulamentul descurajeaza obtinerea xp-ului fiind afk, indiferent de harta sau server (1, 2).Hopa uite avocatii. Cat iei pe ora? =))
Alex86 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Regulamentul descurajeaza obtinerea xp-ului fiind afk, indiferent de harta sau server (1, 2).asta pentru ca partea referitoare la lot lipseste din regulament desi dupa parerea mea ar fi trebuit sa aiba un statut special din moment ce o singura alianta are acces acolo tare sunt curios daca s-ar inversa rolurile cum ati reactiona la situatia prezentata...Alta care are papagal 8-|... strici imaginea moldovenilor :). Well, enough for me, 90% warn. Use pm.parca era vorba ca nu mai veniti aici cu posturi flame nu ne deranjati , nu va deranjam
Guest Sadi022002 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Alta care are papagal 8-|... strici imaginea moldovenilor :). Well, enough for me, 90% warn. Use pm.Eu ti-am zis ca vb mult si prost , veziti de oalele tale si scutestene , nu esti bine "venita" printre cei mici si urati :bananadance2:
boomeey Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Azi dimineata a facut razii in orasele care aveau afk-isti in safe zone (inainte de a se duce in LoT). La fiecare oras a anuntat pe global ca sa se deplaseze cei care sunt on sau sa ii zica pentru a nu risca sa ia d/c.Nu trebuie sa te certi pe un spot pentru ca sa fii intrebat de afk. Regulamentul descurajeaza obtinerea xp-ului fiind afk, indiferent de harta sau server (1, 2).ti-am mai zis odata si ma mai repet poate iti intra bine in cap: cand n-ai sa mai vezi lot-ul doar in poze si ai sa ai posibilitatea sa faci iteme de 380, abea atunci o sa conteze parerea ta pentru mine :) pana atunci spor la lvlmy page :D
galorDW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 stile .. inveti sa faci playback pe melodia aia ?=)) eu la inceput cu jpreiu fredonam si in vis :>