Vand papusi gonflabile Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 noroc baieti..si fete@Dragos si Scofield ,relax...Dragos e prieten bun de-al meu. Mariuse,s-a intamplat,a fost un cont blocat total aiurea. Pentru dupele mele,mi s-au blocat conturile ,am luat-o de la zero. Dar pentru o plangere de KS pe spot sa iau eu 99 ,asta e nebunie,nu mai e nesimtire.
galorDW Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nu dau cu seama e 4 30 si tot nu am somn.. sa fie oare de la sticlele goale de cola ces pe langa mine :o
Guest lufadori Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 eu am al activ 10 cafele si vreao 10 beri si nu pot sa dor si maine sint de munca :))
Andain Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 hai ca m-am dus si eu la somn ca se va intuneca in curand :crazy:
boomeey Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Uell, mai sunt si altii care dau rr 'acus'. Depinde si cum o fac. Cu surle si trambite, agresiv si insistent pentru ca 'se cuvine dom'le, are nevoie de regim preferential' sau alaturi de ceilalti, ajutand si fiind ajutat.Eu cred ca e momentul oportun sa ne gandim cu totii de ce am dat join prima data si pentru cine si de ce vrem sa jucam aici. Pentru a fi 'printre cele mai tari charuri de pe serv?' pentru a fi 'printre cele mai tari guilde de pe serv?' pentru a avea 'loc in party pentru afk si iteme moka?', pentru a 'da rr'?, pentru 'a avea un guild, n-are importanta care, sa fie acolo?' pentru 'a ne uita mereu in curtea vecinului si a constata ca are caprele mai grase?' pentru a ne lamenta mereu pentru orice fleac si a ne exersa atitudinea 'din contra'?Indiferent de motive, ceea ce rezulta in mod atat de evident pentru toata lumea este ca nu colaboram. Inca nu suntem un grup care actioneaza unitar - doar o 'adunatura' de orgolii si de 'expertiza' de joc.Foarte putini mai joaca pasional si dedicat. Marea majoritate traim din amintirile a ceea ce am fost odata, pe serverele vechi si suferim intens dupa prestigiul si faima de odinioara.Eu as zice ca cine traieste in trecut ar face bine sa ramana acolo. Cei care vor sa joace din nou, sa o faca cu bucurie si deschidere sa fie activi pentru un scop comun. Altfel, nu ne meritam numele de Head Hunters ci mai degraba de Head Losers...@OT: neatza all :D
Darya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ratat,ai uitat cand cerseai guild ba pe aici,ba la Sicily?ba handicapatule da-te drq lasa-ma in pace nu te mai baga tu ...am vrut neaparat sa intru aklo pt cativa prieteni da si asa nu ati reusit sa luati castelul ...si asta dovedeste ca Garrone e cel mai bun gm de pe server...deci btw...nu il mai criticati ca nu e player bun...faza cu fair-play e altcv ;)
Andain Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 trezirea :D =)) O sapt nu mai plec din LoT B):rofl2:ba handicapatule da-te drq lasa-ma in pace nu te mai baga tu ...am vrut neaparat sa intru aklo pt cativa prieteni da si asa nu ati reusit sa luati castelul ...si asta dovedeste ca Garrone e cel mai bun gm de pe server...deci btw...nu il mai criticati ca nu e player bun...faza cu fair-play e altcv ;)hai te rog sa nu mai postezi aici, mi-ai furat si pagina ...
_Deza Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ba handicapatule da-te drq lasa-ma in pace nu te mai baga tu ...am vrut neaparat sa intru aklo pt cativa prieteni da si asa nu ati reusit sa luati castelul ...si asta dovedeste ca Garrone e cel mai bun gm de pe server...deci btw...nu il mai criticati ca nu e player bun...faza cu fair-play e altcv ;)Eu il critic?Ai vrut sa intri ca aveau castelul milogule. :rofl1:Eu mai postez aici ca mai am prieteni,scopul tau aici e tot acela de a pupa in fund?
_Deza Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 pai stati ca nu inteleg, cine are castelu` acum ?miere?nu stiu ca de cand cu sesiunea asta,n'am prea intrat :Dneata ftw