Guest Coma of souls Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 NB la toata lumea. Macar las saracul de PC sa odihneasca o noapte dupa 2 saptamani :>
Two- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 NB la toata lumea. Macar las saracul de PC sa odihneasca o noapte dupa 2 saptamani :>Nb
Darya Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 astia sunt in urma cu 20 ani fatza de noi dane =)) dar scad din diferenta cu niste conturi blocate la comanda.@ Salutare...misto sig .. wtl ...nevermind ... era in gluma...orikm stiam ca sunteti prea buni in plm ..hai pa pwp male ..... 99 a ? :rofl1:
-CopilaS- Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 NB la toata lumea. Macar las saracul de PC sa odihneasca o noapte dupa 2 saptamani :>nb...asa mult il lasi sa doarma? :))
Andain Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ...misto sig .. wtl ...nevermind ... era in gluma...orikm stiam ca sunteti prea buni in plm ..hai pa pwp male ..... 99 a ? :rofl1:...
Darya Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ...pe bune man acum ..e prea mandru asta...si nu cred ca e cazul...in curand o sa ajunga ca Bonito :-j
Andain Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pe bune man acum ..e prea mandru asta...si nu cred ca e cazul...in curand o sa ajunga ca Bonito :-jnu cred ca ai observat ca tot serverul e importiva aliantei HONEY si ne huiduiesc pana nu se mai poate ...
Darya Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nu cred ca ai observat ca tot serverul e importiva aliantei HONEY si ne huiduiesc pana nu se mai poate ...Sa-mi bag organul masculin ...asta e adevarat frate dar ce eu nu m-am luat de el si nu am avut nik cu el dar vad ca el incepe ...nu m-a interesat ce a fkt el ...dar pana mea acum el se ia si se crede mai cu jprey ..#ce e asa amuzant in ce am scris ? :| era o gluma pana la urma da nah...@@Scofield adevar graiesti ;)
Guest pavalache Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Garrona iar 99 ma :| . Jalnic prietenemryui macar nu te mai ascunde draq!dai edit mai repede si il mai faci ''prietene''?crezi ca iti trebuie vreo scoala ca sa sti sa joci mu?asta a fost norocu lui sa ia 99!u daca ai dupat si nu te-a prins nimeni inseamna ca sti sa joci? :-j
mryui Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 prostea din carpatzi nu te baga ca atza in fund . pavalache te cheama ca pe tataimiu din groapa . dak nu stii tu care sunt mersurile in alianta asta din care fac si eu parte nu mai marai ca iapa la cal si vezici de lvl-u tau prietene !
x_dragos_x Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 prostea din carpatzi nu te baga ca atza in fund . pavalache te cheama ca pe tataimiu din groapa . dak nu stii tu care sunt mersurile in alianta asta din care fac si eu parte nu mai marai ca iapa la cal si vezici de lvl-u tau prietene !we jegosu draq nu te mai da u prieten bun ca am vazut ce fel de om esti si cum il critici pe garrone si il faci incapabil sa conduca alianta asta.asculta aici la mine ca, cu garrone GM la alianta aveti castelu de inceputu BD si unu mai bun ca el nu e pe serv asta. este prea prost si batut in cap ma. mai bine nu te-ai mai ascunde si ai arata de ce esti in stare.chiar daca nu mai joc, nu inseamna ca nu stiu nik de jocu vostru.Sincer putin imi pasa dar ma aprind cand te vad ca te dai prieten bun dar de fapt nu faci alceva decat sa vb pe la spate!oricum pt mine esti un NIMENI, JEG, IMBECIL, DISTRUS, etc etc :tiphat:
_Deza Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=p3l2YHwllLM Cam asha cv se intampla cu restul svr`ului.. :)) =)) :rofl2: man3,pe aia noo a luh Gutah o sti? O_O pe bune man acum ..e prea mandru asta...si nu cred ca e cazul...in curand o sa ajunga ca Bonito :-j ratat,ai uitat cand cerseai guild ba pe aici,ba la Sicily? salut dragos
Guest pavalache Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 man3,pe aia noo a luh Gutah o sti? O_Oratat,ai uitat cand cerseai guild ba pe aici,ba la Sicily?salut dragoshello deza :hug:
_Deza Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 hello deza :hug:hir3 m3nsunt curios,tu cand dormi? =))la multi ani btw! @_@