Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

Incepand de azi cei care nu imi dati pt sunteti out din guild =))

:bananadance2: eu nu dau pt la nimeni :bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

La revedere, ai X

Spor la xp :bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

:nanana:

Guest RePaly
Posted

:hair: ss`u asta :hair: ..imi creeaza draci :gun: :hair:

Guest Sadi022002
Posted

:hair: ss`u asta :hair: ..imi creeaza draci :gun: :hair:

Trece el , va veni si randul lor cand or sa planga :bananadance2:

Guest RePaly
Posted

Trece el , va veni si randul lor cand or sa planga :bananadance2:

Poi makar dak il luam pe merit.. dar asha numai draci mi`a faqt :comp1:

Guest Sadi022002
Posted

Poi makar dak il luam pe merit.. dar asha numai draci mi`a faqt :comp1:

Stiu ca nu ai luat pe merit , si nu esti singurul ,dar asta e, siretlicurile lor ne vor face mai puternici :bananadance2:

Guest RePaly
Posted

Stiu ca nu ai luat pe merit , si nu esti singurul ,dar asta e, siretlicurile lor ne vor face mai puternici :bananadance2:

Sa speram :beer:

Posted

melodia care o asculta garrone cand joaca la castel siege -_-

asta da! e tru! :rofl2:

Well :) ar fi bine sa cititi toti :) ca daca nu le vedeti scrise..:) nu le luati in seama

1 Este prioritar sa ajutati/cresteti si pe cei mai mici..nu mai stati in party doar cei care aveti deja reset..lansandu-i pe ceilalti sa se chinuie cum pot si pe unde pot

2 Evitati sa mai stati singuri in tarc/pe spot..doar ca sa cresteti si sa fiti cei mai tari voi...atata timp cat deja s- a creeat un dezechilibru intre membrii guildului care au reset si restul de fraieri :)..Nu mai invocati cs-ul si alte balarii de astea..suntem printre putinele guilde ale caror mebrii cresc ori singuri pe undeva ( de exemplu azi kinu cu buff de la Rania) ori cu alte guilde in party

3 Voi propune infintarea unui cont de iteme..asa cum au si alte guilde/aliante..unde cei care fac invazii sa depuna itemele cele mai bune.. O sa si puteti vinde destul dupa ce toti ce din guilda vor avea asigurat un set / o arma/ aripi decente.

4 Incetati cu atitudinea asta ..nu ajut pentru ca nu m-a ajutat nimeni.Diferentele intre cei care au rr si cei care nu au sunt datorate in primul rand faptului ca unii au timp plus unul sau 2 pc-uri la dispozitie. DACA ei au avut aceste avantaje la dispozitie si au reusit sa se distanteze un pic fata de noi restul...atunci nu cred ca e cazul sa inceapa cu aberatii de acest gen..Cum sa-i ajute cei care oricum erau mai mici decat ei??

Nu incercati sa va abateti de la cele scrise de mine..pentru ca mai devreme sau mai tarziu se afla .sau aflu :)

Cei carora nu le convine ce am scris eu mai sus..sunt liberi sa foloseasca the x thing chiar acum...Dar eu deja m-am saturat sa vad un guild format doar din individualisti.

De asemenea cei care raman in guild isi asuma cele spuse de mine mai sus.Abaterile repetate/scandalurile vor fi sanctionate cu indepartarea din guild

:D

@hai neatza baieti :D

Guest RePaly
Posted

Uf ce ma chinui prin Lt7 :)) :)) :bananadance2:

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2: Hai la bereeeeeeeeeeeeeeeeeee

Guest Sadi022002
Posted

Dormiti toti ??? :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...