Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Crezi ca pe noi scrie HH ma? Cine a mutat pe cine? Daca nu ai vazut poze sau altceva nu te mai baga...Daca nici preluare nu mai ai voie sa faci ...Oricum o sa se mute situatia la restul guildelor care o sa participe la cs. Azi e la noi asa, maine o sa fie la restul. Sa vedem dak il tine sa dea ss la tot serverul numai ca sa ia castelul

cei.din.honey...au.mutat.un.coleg.de.guild...fara.sa-i.faca.preluare...urmand.ca.dupa.aceea.

sa-l.aduca.inapoi.pe.spot...si.sa-l.posteze.pt.ks......noroc.ca.nu.a.fost.afk.decat.vreo.7.minute...

btw....roata.roata.se-nvarteste

gl ;)

Posted

pauza o saptamana sa te mai racoresti.

Nu stiu cine esti si nici nu ma interesaeza de tine.

Sunteti foarte aproape sa pierdeti de tot acest thread ..prin manifestarile de care dati dovada si prostiile pe care le aberati pe aici.

motivul suspendului ??? INVIDIAAAAAAAAAA e la ea acasa

itzi dai seama ce pierd :bananadance2: ma gandesc ce faci u daca pierzi moderatorul :-??

Posted

cei.din.honey...au.mutat.un.coleg.de.guild...fara.sa-i.faca.preluare...urmand.ca.dupa.aceea.

sa-l.aduca.inapoi.pe.spot...si.sa-l.posteze.pt.ks......noroc.ca.nu.a.fost.afk.decat.vreo.7.minute...

btw....roata.roata.se-nvarteste

gl ;)

dovezi vrem, nu vorbe

Guest Computer
Posted

Fenomenal ce a putut sa faca :beer: ..

Am ramas fara cuvinte cand am vazut :-j

Posted

galorica,ma crezi ca am ramas masca cand am vzt cont blocat :)

lasa ma ca faci alt char castelu tot nul vor lua pt ca nus in stare :) inchide topicu asta .. asta e ne mutam pe forumu nostru si cu asta basta macar asa nu vor mai fi toti libidinosi curiosi ce se mai dsicuta pe aici :beer:

Posted

alt char nu cred ca mai fac momentan...oricum,ce-mi place mie e ca nu au nici o dovada de vanatoare si cont blocat. atunci am luat 99 pentru dupe ,no comment. acum e altceva,am luat 99 ca am spus adevarul si ca m-am aparat pe forum cu dovezi clare.

Guest Computer
Posted

Daca faceai totul invers oare mai luai 99? :crazy:

Guest Coma of souls
Posted

bafta la CS :beer:

:wav:

Posted

alt char nu cred ca mai fac momentan...oricum,ce-mi place mie e ca nu au nici o dovada de vanatoare si cont blocat. atunci am luat 99 pentru dupe ,no comment. acum e altceva,am luat 99 ca am spus adevarul si ca m-am aparat pe forum cu dovezi clare.

daca nuti faci alt char o sa le dai lor castig de cauza .. si asta le-ar da satisfactie ... eu in locu tau tot nu ma lasam :) atat timp cat sti ca ai dreptate ... faci orice, incearca sa vb direct cu dragosh :beer:

PS: daca vb cu el si simti cumva ca ar avea nevoie de jprei anuntama cai trimet un bax de axe :)))

Guest Computer
Posted

Bafta la Cs.. am sa fiu si io p acolo cu un car secundar :banghead:

Posted

bai sincer ..haideti sa va zic cv... mai bine le dam castelu` celor din HH ca sa putem juca si noi pe server... sa nu ne luam ss`uri aiurea...

Guest Computer
Posted

GG ptr castel :beer: :cool2: :box::gun:

Guest Coma of souls
Posted

BV BV ALL!!!

SA MOARA DUSMANII DE CIUDA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...