Vand papusi gonflabile Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 galorica,ma crezi ca am ramas masca cand am vzt cont blocat :)
the_first Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Crezi ca pe noi scrie HH ma? Cine a mutat pe cine? Daca nu ai vazut poze sau altceva nu te mai baga...Daca nici preluare nu mai ai voie sa faci ...Oricum o sa se mute situatia la restul guildelor care o sa participe la cs. Azi e la noi asa, maine o sa fie la restul. Sa vedem dak il tine sa dea ss la tot serverul numai ca sa ia castelulcei.din.honey...au.mutat.un.coleg.de.guild...fara.sa-i.faca.preluare...urmand.ca.dupa.aceea.sa-l.aduca.inapoi.pe.spot...si.sa-l.posteze.pt.ks......noroc.ca.nu.a.fost.afk.decat.vreo.7.minute...btw....roata.roata.se-nvarteste gl ;)
boomeey Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ai avut noroc de mine ca ti-am ridicat-o de jos :rofl2:
Xavi Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 pauza o saptamana sa te mai racoresti.Nu stiu cine esti si nici nu ma interesaeza de tine.Sunteti foarte aproape sa pierdeti de tot acest thread ..prin manifestarile de care dati dovada si prostiile pe care le aberati pe aici.motivul suspendului ??? INVIDIAAAAAAAAAA e la ea acasaitzi dai seama ce pierd :bananadance2: ma gandesc ce faci u daca pierzi moderatorul :-??
boomeey Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 cei.din.honey...au.mutat.un.coleg.de.guild...fara.sa-i.faca.preluare...urmand.ca.dupa.aceea.sa-l.aduca.inapoi.pe.spot...si.sa-l.posteze.pt.ks......noroc.ca.nu.a.fost.afk.decat.vreo.7.minute...btw....roata.roata.se-nvarteste gl ;)dovezi vrem, nu vorbe
Guest Computer Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fenomenal ce a putut sa faca :beer: ..Am ramas fara cuvinte cand am vazut :-j
galorDW Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 galorica,ma crezi ca am ramas masca cand am vzt cont blocat :)lasa ma ca faci alt char castelu tot nul vor lua pt ca nus in stare :) inchide topicu asta .. asta e ne mutam pe forumu nostru si cu asta basta macar asa nu vor mai fi toti libidinosi curiosi ce se mai dsicuta pe aici :beer:
-SomE- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 #e mai mult pe vorbe aici#PS: lance daca tu zici ca aici se abereaza prostii, uitate pe chat global :|
Vand papusi gonflabile Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 alt char nu cred ca mai fac momentan...oricum,ce-mi place mie e ca nu au nici o dovada de vanatoare si cont blocat. atunci am luat 99 pentru dupe ,no comment. acum e altceva,am luat 99 ca am spus adevarul si ca m-am aparat pe forum cu dovezi clare.
-SomE- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 #mai bine zis ai luat 99 ca ai facut conform regulamentului [l-ai respectat]
Guest Computer Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Daca faceai totul invers oare mai luai 99? :crazy:
-SomE- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 #:)) , depinde si aici dupa caz :) , ca poti sa faci si dupa regulament sa iei suspend sau sa faci invers si tot sa iei :P
galorDW Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 alt char nu cred ca mai fac momentan...oricum,ce-mi place mie e ca nu au nici o dovada de vanatoare si cont blocat. atunci am luat 99 pentru dupe ,no comment. acum e altceva,am luat 99 ca am spus adevarul si ca m-am aparat pe forum cu dovezi clare.daca nuti faci alt char o sa le dai lor castig de cauza .. si asta le-ar da satisfactie ... eu in locu tau tot nu ma lasam :) atat timp cat sti ca ai dreptate ... faci orice, incearca sa vb direct cu dragosh :beer: PS: daca vb cu el si simti cumva ca ar avea nevoie de jprei anuntama cai trimet un bax de axe :)))
Guest Computer Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Bafta la Cs.. am sa fiu si io p acolo cu un car secundar
-SomE- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 # sincer daca te lasi o sa le dai satisfactie , dar pe o parte te inteleg poate teai saturat sa tot stai la lvl :)
Andain Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 bai sincer ..haideti sa va zic cv... mai bine le dam castelu` celor din HH ca sa putem juca si noi pe server... sa nu ne luam ss`uri aiurea...
Guest Coma of souls Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 BV BV ALL!!! SA MOARA DUSMANII DE CIUDA!!!
kEENyyy Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 BINE BAAAAAAAAA cu toate ca ma enervam...ca eu va dadeam buff si voi pk =)))