Andain Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 nu cred mitza ;/ce te'a apucat sa te lasi?pai ... nu as vrea sa pierd vara ptr o panarama de joc... cu reguli inventate pe loc...
_Deza Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 pai ... nu as vrea sa pierd vara ptr o panarama de joc... cu reguli inventate pe loc...cam tarziu te'ai trezit ^_^ija use mod force >:)
kEENyyy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No comment...se dau ss-uri inventate pe loc ....lipsa de postare :-j
Guest Sadi022002 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 cu dedicatie pentru Garonne Ce bine-mi pare ca ai luat teapa Ce bine-mi pare ca ai pierdut Ca toate hainele ti-au intrat la apa Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut. Ce bine-mi pare ca ai luat teapa Ce bine-mi pare ca ai pierdut Ca toate hainele ti-au intrat la apa Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut. :)) :)) :)) :)) 3 zile no posting IJA scz , dar eu pt un ras am luat 30 de zile exista mult tupeu pe aici , incerc sa ma abtin la maxim, si asta doar ca va cunosc :sef:
Desto Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 IJA scz , dar eu pt un ras am luat 30 de zile exista mult tupeu pe aici , incerc sa ma abtin la maxim, si asta doar ca va cunosc :sef: Sa nu-ti crape procesoru . Noroc ca ne cunosti...
Guest Am Fani Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 buna seara...faza e urmatoarea ,am facut preluare,am postat pt ks. ala si-a luat 5 zile suspend si eu 60 pentru vanatoare. daca i-a dat suspend lui ala mie de ce dreaq mi-a mai dat pt vanatoare ? sau invers,daca mie mi-a dat pt vanatoare,ala e nevinovat si nu merita suspend ca a fost vanat.
Guest Inconfundabilul Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 cocalare ce faci frateloo oooouuoouu >:D<tambalau unde ? unde ?:Dsecs :DSa nu-ti crape procesoru . Noroc ca ne cunosti...se referea la noi. iar te bagi ca O.B.-ul?buna seara...faza e urmatoarea ,am facut preluare,am postat pt ks. ala si-a luat 5 zile suspend si eu 60 pentru vanatoare. daca i-a dat suspend lui ala mie de ce dreaq mi-a mai dat pt vanatoare ? sau invers,daca mie mi-a dat pt vanatoare,ala e nevinovat si nu merita suspend ca a fost vanat.rabdare si tutun :) este o masura disperata de a-si indeparta adversarii. gandeste-te ca esti cam al 10-lea suspendat din guilda de la noi, si toate 10 plangeri rezolvate de lancelot :)si mai gandeste-te ca din guilda de la el au fost cel putin 4-5 cazuri in care cei postati de noi sau de altii au scapat de suspend prin metoda "Admin powa'!"
Sinist3r Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 buna seara...faza e urmatoarea ,am facut preluare,am postat pt ks. ala si-a luat 5 zile suspend si eu 60 pentru vanatoare. daca i-a dat suspend lui ala mie de ce dreaq mi-a mai dat pt vanatoare ? sau invers,daca mie mi-a dat pt vanatoare,ala e nevinovat si nu merita suspend ca a fost vanat.Iti recomand un ceai de urzici,ajuta la tensiune! =))
kEENyyy Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Uitativa la plangeri pt ce mi-am luat ss =))))Lancelot esti de belea fratelo....nici macar nu aveti dovezi ca ma refer la oick .... tu cand faci razie intrebi doar afk? nu si numele? Daca era numele lu oick acolo poate te credeam...dar pacat ca nu ai cum sa dai explicatii...si caterinca fac pt ca nu sunteti in stare sa dati un ss cinstit =)))Mai mult decat moderatori sunteti....pana si soacramea modereaza mai bine !
Guest Am Fani Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Iti recomand un ceai de urzici,ajuta la tensiune! =))iti recomand un telefon la fratitu...nu ma enerva ca ma duc in Onesti si ti-l capacesc pana zici tu piua.
Sinist3r Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 iti recomand un telefon la fratitu...nu ma enerva ca ma duc in Onesti si ti-l capacesc pana zici tu piua.Fa,da' recalcitranta mai esti,ti-am dat un sfat bun tinand cont de situatia in care te afli...Pe test ziceai ca tu mai mult stai afk,cum se face ca esti non-stop on?Radeai de lume ca n-au vieti,ai tu si inca n-am aflat?Sa-ti spun sincer chiar mi-ar parea rau sa te lasi,n-am mai avea adversari...sa nu ma intelegeti gresit...NU CA VOI ATI FI!Ai si a dracu' fizic de speriat,ai tot dreptul sa ameninti cu bataia!
Desto Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Fizic de fizic,da nu sti tu ce fel de jijutzu e asta,are vreo 3 ani de karate,2 de tae bo . :rofl1:Ce nervoasa e astazi dimineata .
Guest Sadi022002 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Cam multi nobi pe la noi pe aici, bagatori de seama :bananadance2: Neatza ai mei ca zmeii :bananadance2:
Alex86 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sa nu-ti crape procesoru . Noroc ca ne cunosti...tu ce vrei ma? a postat careva la Glamour sau Royal ? ce cauti aici ? doar scandal desigurda cu praf de mers ca nu te-a invitat nimeni aici sa iti etalezi suferintavalabil si pentru restul bagaciosilor care cauta seama
_Deza Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 tu ce vrei ma? a postat careva la Glamour sau Royal ? ce cauti aici ? doar scandal desigurda cu praf de mers ca nu te-a invitat nimeni aici sa iti etalezi suferintavalabil si pentru restul bagaciosilor care cauta seamanu dau cu seama despre ce vorbesti :))mult te'ai schimbat maneata,i guess ;/
Alex86 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nu era vorba de tine Dezasi nu , nu m-am schimbat dar nu suport oamenii astiadaca arunca sageti eu de ce sa nu o fac?
Desto Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 tu ce vrei ma? a postat careva la Glamour sau Royal ? ce cauti aici ? doar scandal desigurda cu praf de mers ca nu te-a invitat nimeni aici sa iti etalezi suferintavalabil si pentru restul bagaciosilor care cauta seamaHai draga nu te enerva si tu !? Ce facem acum,te apuci si tu de tae bo si vi la baia mare sa ma capacesti ? :( .. Oh noo,don't do it .Tu ai postat sa te bagi in seama,dute inapoi in cusca ta,si stai cuminte ,and don't forget listen the orders you asskisser :* . nu dau cu seama despre ce vorbesti :))mult te'ai schimbat maneata,i guess ;/Neatza . S-a schimbat desigur,de cand dadea cu adminu in LoT,si l-a prins cine nu trebuia,si-a dat arama pe fata,ce dreq "Nu mai am nimic de pierdut" ,acum ne arata ce bun poate fi de gura .
_Deza Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 stiu ca nu era vb de mine sau nu'l stii p'ala cu caii lui? :oatunci poate mi se pare mie ;/