Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Pentru minunata mea alianta :> Implinesc si eu 18 ani :> trag un chef animal sper sa iasa ceva de genu

:)) .Fie ca saptamana asta care vine sa le rupem capul la CS. si toate persoanele in afara aliantei care vad asta..Garrone Ruleaza-Honey Ruleaza-.... :P mai aveti de lucru.. ![x]
Posted

Pentru minunata mea alianta :> Implinesc si eu 18 ani :> trag un chef animal sper sa iasa ceva de genu

:)) .Fie ca saptamana asta care vine sa le rupem capul la CS. si toate persoanele in afara aliantei care vad asta..Garrone Ruleaza-Honey Ruleaza-.... :P mai aveti de lucru.. ![x]

Ti'as dedica o melodie a celor de la Parazitii referitoare la ziua ta :lol:

Guest Senzationalul
Posted

sii babuinul inscrieeeeee...cine era babuina ?

Guest Senzationalul
Posted

fiti-ar semnatura de ras...:)))))

Guest Senzationalul
Posted

mdea, nici asa nu e bine,astia imi cauta nod in papura la o plangere banala de ks.

mai am una tot cu preluare si ks pe spot,dar in aia m-am certat o gramada cu berbecii, ma mai luau si la misto ca nu am preluare dreaq...si asa ca fapt divers,plangerea e nerezolvata si e de 24 zile facuta..

Guest Senzationalul
Posted

cred ca stiu ce vrei sa zici..

asa ,nu va bagati la plangerea aceea,nu are rost sa va luati warn aiurea,mai mult ca sigur veti lua imediat..si pentru ce ,pentru o replica,mai bine dati aici cate replici vreti.

Guest Computer
Posted

Neatza ... bn v`am gasit :beer:

Guest Sunwaves
Posted

Neatza :beer:

Guest Sadi022002
Posted

:bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...