boomeey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Si acuma ca am rezolvat misteru contului meu , vreau sa multumesc baietilor din honey ce m-au ajutat cu 5 seturi ancient :) hyon 2 bucati , anubis 2 bucati , evis , gaion si warrior.va multumesc , si va mai astept si cu altele. :beer: sa cresti mare si sa le porti sanatos pe charul tau non rr va fac print screen-uri imediat ce imi expira ss-ul de pe caracter :) iar pe langa asta am si poze cu , conversatia "tradatorilor" Cine se simte cu musca pe caciula? a? a? a? sa va aud :> neamzzu sa traiasca. el v-a facut seturi anciente si acuma vii cu dume ca le ai de la baietii din honey? :rofl2:
Guest lufadori Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ALLO aia din constanta iesiti la un suc cafea ceva ???
Danutza_26 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 buna danutzai uitat un A :P hello danabuna boom :-*
Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 mitza ai dragon boots? <_<nu am :(buna dragule :-*ce mai faci ? :>
Guest Senzationalul Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 colaaaaaa !!!ce abereaza ma ala pe-aici ?
Guest Sadi022002 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 colaaaaaa !!!ce abereaza ma ala pe-aici ?plange cred :-j
dvL Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 va fac print screen-uri imediat ce imi expira ss-ul de pe caracter :) iar pe langa asta am si poze cu , conversatia "tradatorilor" Cine se simte cu musca pe caciula? a? a? a? sa va aud :> http://img190.imageshack.us/my.php?image=screen052316200000.jpg copilurat: da neamzzu_mg: bah copilurat: ce ? :o neamzzu_mg: esti pe jester? copilurat: Nu :o:O:OO copilurat: Eu sunt pe al meu copilurat: Am fost un pic tarkan2 am tras si am iesit copilurat: Stau pe al meu copilurat: d c ? /:) Sa intamplat ceva? neamzzu_mg: mda neamzzu_mg: vezi ca neamzzu_mg: ai dala in calc neamzzu_mg: de citeste tot neamzzu_mg: sau ai facut tu plm copilurat: looool neamzzu_mg: bine ca nu ti am dat contu copilurat: :((( pai zimi ce sa intamplat neamzzu_mg: ia sters contu lui jester neamzzu_mg: din cauza ta copilurat: a mea ?:o:O:O copilurat: Bine ma frate copilurat: daca asta e impresia ta despre mine copilurat: lasa neamzzu_mg: boss neamzzu_mg: nu ai fost u pe jester neamzzu_mg: cand zicea moshucu neamzzu_mg: de alea neamzzu_mg: ? neamzzu_mg: tu ai font in honey neamzzu_mg: fost in honey copilurat: pai am fost neamzzu_mg: macar spunei ca nu ti-am dat eu contu copilurat: dar m-am certat cu ei Prietenia multa strica Jester , sau Prietenii au 2 fete ? sa iti mai zic vorbe "batranesti" ?
dvL Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ' date='May 25 2009, 18:32' post='3858778']bau bau :>salut daniel :wub:Vreau si eu la voi... :Pnu se fac recrutari .