Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Outlander e Seful meu !Outlander e Seful Meu !Outlander e Seful Meu !sunt b0$$ B)
razvan.ro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Si acuma ca am rezolvat misteru contului meu , vreau sa multumesc baietilor din honey ce m-au ajutat cu 5 seturi ancient :) hyon 2 bucati , anubis 2 bucati , evis , gaion si warrior.va multumesc , si va mai astept si cu altele. :beer:
Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Si acuma ca am rezolvat misteru contului meu , vreau sa multumesc baietilor din honey ce m-au ajutat cu 5 seturi ancient :) hyon 2 bucati , anubis 2 bucati , evis , gaion si warrior.va multumesc , si va mai astept si cu altele. :beer:si ? :-??
Guest DigitalAssassin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Si acuma ca am rezolvat misteru contului meu , vreau sa multumesc baietilor din honey ce m-au ajutat cu 5 seturi ancient :) hyon 2 bucati , anubis 2 bucati , evis , gaion si warrior.va multumesc , si va mai astept si cu altele. :beer: :blink: hmmmm....aaa da #-o .......... ce mijto ai in tine! suferiti a? suferiti?Va e fomica si voua? :yum: :rofl2: Poate in alta viatza! SA ITI DAU O PALMA SA TE TREZESC?
razvan.ro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 va fac print screen-uri imediat ce imi expira ss-ul de pe caracter :) iar pe langa asta am si poze cu , conversatia "tradatorilor" Cine se simte cu musca pe caciula? a? a? a? sa va aud :>
Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 oricum... mie personal decat sa imi stearga careva charu` mai bine imi fura setul ancient -_-
razvan.ro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 oricum... mie personal decat sa imi stearga careva charu` mai bine imi fura setul ancient -_-in 2 zile jumate am facut 350 lvl , inca 4-5 zile dau rr :)) i-am explicat si lui boom , eu nu plang dupa niste jocuri de 2 bani , pe cand Garrone cred ca o sa-si cresteze putin venele cand afla de itemele astea :((
Guest DigitalAssassin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 va fac print screen-uri imediat ce imi expira ss-ul de pe caracter :) iar pe langa asta am si poze cu , conversatia "tradatorilor" Cine se simte cu musca pe caciula? a? a? a? sa va aud :> Show me the photos! Show me the photos! And i reward you with: 100 JOL and 50 JOC! NOW! I give you 10 minutes! :right:
Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 in 2 zile jumate am facut 350 lvl , inca 4-5 zile dau rr :)) i-am explicat si lui boom , eu nu plang dupa niste jocuri de 2 bani , pe cand Garrone cred ca o sa-si cresteze putin venele cand afla de itemele astea :((itemele alea pica intr`o zi sau doua =))
razvan.ro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eh si ce daca pica in 2 zile?puteau sa pice si in 5 minute , ideea ca au parasit guilda/alianta , aia era de subliniat.o sa revin si cu niste poze cand ajung acasa.pana atunci take care :D poate pun mana si pe niste iteme 380 :o
Xavi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eh si ce daca pica in 2 zile?puteau sa pice si in 5 minute , ideea ca au parasit guilda/alianta , aia era de subliniat. o sa revin si cu niste poze cand ajung acasa.pana atunci take care :D poate pun mana si pe niste iteme 380 :o in 2 zile jumate am facut 350 lvl , inca 4-5 zile dau rr :)) i-am explicat si lui boom , eu nu plang dupa niste jocuri de 2 bani , pe cand Garrone cred ca o sa-si cresteze putin venele cand afla de itemele astea va fac print screen-uri imediat ce imi expira ss-ul de pe caracter :) iar pe langa asta am si poze cu , conversatia "tradatorilor" Cine se simte cu musca pe caciula? a? a? a? sa va aud Si acuma ca am rezolvat misteru contului meu , vreau sa multumesc baietilor din honey ce m-au ajutat cu 5 seturi ancient :) hyon 2 bucati , anubis 2 bucati , evis , gaion si warrior.va multumesc , si va mai astept si cu altele. Domnul lance poate ai ochi si pt asta , nu numai pt cei din HONEY Alta data :rofl2: My page :> Tsu pauza 7 zile Garrone si ajutorul lui de serif pauza 30 de zile pentru flame + instigare la conflicte etc etc :) Salut si spor la rr Pt mine 30 de zile , pt asta as fi curios ce masura iei
Guest DigitalAssassin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eh si ce daca pica in 2 zile?puteau sa pice si in 5 minute , ideea ca au parasit guilda/alianta , aia era de subliniat. o sa revin si cu niste poze cand ajung acasa.pana atunci take care :D poate pun mana si pe niste iteme 380 :o mWHAHAHAHAHA we are the best and we F.......U.......K the rest!!! Remember this! Honey [the others]
Guest DigitalAssassin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eh si ce daca pica in 2 zile?puteau sa pice si in 5 minute , ideea ca au parasit guilda/alianta , aia era de subliniat.o sa revin si cu niste poze cand ajung acasa.pana atunci take care :D poate pun mana si pe niste iteme 380 :omwhahahaha! we are the best and we f........k the rest! remmeber this!
Andain Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 eh si ce daca pica in 2 zile?puteau sa pice si in 5 minute , ideea ca au parasit guilda/alianta , aia era de subliniat.o sa revin si cu niste poze cand ajung acasa.pana atunci take care :D poate pun mana si pe niste iteme 380 :ototusi... sa pierzi char cu rr... e nasol :(
razvan.ro Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 totusi... sa pierzi char cu rr... e nasol :(mey , eu ma duc sa dau la bucy .. bafta la xp .. vorbim mai pe seara/spre dimineata.xavi , nu inteleg care e problema?cu ce am gresit? :))
Jack Daniel Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 mey , eu ma duc sa dau la bucy .. bafta la xp .. vorbim mai pe seara/spre dimineata.xavi , nu inteleg care e problema?cu ce am gresit? :))Du-te linistit si daca se poate nu ne mai deranja cu prezenta ta pe acest topic