Lancelot Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Deja la cate abateri aveti numai in topicul asta..nu cred ca mai e nevoie sa va avertizez ca ..orice alte derapaje efectuate pe la guildele adverse prin topice va vor aduce sanctiuni atat pe usere cat si pe topicul guildei voastre :)Have fun
SadiBK Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ai primit pauza de 30 zile pe Nr1 ? =))Invidia :bananadance2:
Guest *ROSY* Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Deja la cate abateri aveti numai in topicul asta..nu cred ca mai e nevoie sa va avertizez ca ..orice alte derapaje efectuate pe la guildele adverse prin topice va vor aduce sanctiuni atat pe usere cat si pe topicul guildei voastre :)Have funAr fi bine sa incerci sa fii obiectiv pentru ca la tine in guilda se injura lumea ca pe camp si nu am vazut ss. Deja esti prea subiectiv. Nu mai pun la socoteala ca ai persoane din guild care au instigat aici si nu am vazut decat un ss si ala pe alt cont pe care ai pus-o sa-l faca. E ceva sa fii om pe jocul asta...
boomeey Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Deja la cate abateri aveti numai in topicul asta..nu cred ca mai e nevoie sa va avertizez ca ..orice alte derapaje efectuate pe la guildele adverse prin topice va vor aduce sanctiuni atat pe usere cat si pe topicul guildei voastre :)Have funalo alo! asta ar insemna ca daca injura unu din HH pe forum sa se inchida topicul guildei HH ? nu abera ca nu iti sta binece treaba are ce postez eu la alte guilde sau la plangeri sau unde vrea muschiu meu, cu topicul aliantei honey? nu ii vad legatura. do you?
galorDW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ar fi bine sa incerci sa fii obiectiv pentru ca la tine in guilda se injura lumea ca pe camp si nu am vazut ss. Deja esti prea subiectiv. Nu mai pun la socoteala ca ai persoane din guild care au instigat aici si nu am vazut decat un ss si ala pe alt cont pe care ai pus-o sa-l faca. E ceva sa fii om pe jocul asta...la ei se rezolva cu un tub de jprei pac pac :D
l33tsk33t Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 la ei se rezolva cu un tub de jprei pac pac :D:rofl1: fiti`ar jprei`u sa iti fie
Guest *ROSY* Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 alo alo! asta ar insemna ca daca injura unu din HH pe forum sa se inchida topicul guildei HH ? nu abera ca nu iti sta binece treaba are ce postez eu la alte guilde sau la plangeri sau unde vrea muschiu meu, cu topicul aliantei honey? nu ii vad legatura. do you?Dane nu prea ai inteles. Voi nu aveti voie sa deschideti gura, cei din HH au voie sa scrie orice aici, ca nu conteaza. Doar de...
Guest Senzationalul Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Invidia :bananadance2:e mare :Dam zis ca ma potolesc , ma rugase ija aici a noi,dar peste cateva ore maxim,hop sageata la plangeri ,bineinteles de la Lancelot. pai ce sa ceri la altii cand team lider-ul moderatorilor face asa ceva.
Guest Senzationalul Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 e nasoala treaba -_-who gives a fuck.app mitza,felicitari pt RR , la mai multe
galorDW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 mitza te astept cu tubu de jprei ca am ramas fara , axe de cioco sa fie :X
l33tsk33t Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 who gives a fuck.app mitza,felicitari pt RR , la mai multemerci :D ,oricum nu cred ca voi face cine stie ce, dupa vacanta de vara o sa revin :>mitza te astept cu tubu de jprei ca am ramas fara , axe de cioco sa fie :X =))
galorDW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nu cred ca mai are rost sa ma repet si pt raver.. -_-[yesss acuma o sa am jprei o luna :)) ]