Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Senzationalul
Posted

neatza :D

Guest pavalache
Posted

inseamna ca avem memorie buna? :rofl1:

ne :))

Posted

Deja la cate abateri aveti numai in topicul asta..nu cred ca mai e nevoie sa va avertizez ca ..orice alte derapaje efectuate pe la guildele adverse prin topice va vor aduce sanctiuni atat pe usere cat si pe topicul guildei voastre :)

Have fun

Guest *ROSY*
Posted

Deja la cate abateri aveti numai in topicul asta..nu cred ca mai e nevoie sa va avertizez ca ..orice alte derapaje efectuate pe la guildele adverse prin topice va vor aduce sanctiuni atat pe usere cat si pe topicul guildei voastre :)

Have fun

Ar fi bine sa incerci sa fii obiectiv pentru ca la tine in guilda se injura lumea ca pe camp si nu am vazut ss. Deja esti prea subiectiv. Nu mai pun la socoteala ca ai persoane din guild care au instigat aici si nu am vazut decat un ss si ala pe alt cont pe care ai pus-o sa-l faca. E ceva sa fii om pe jocul asta...

Posted

Have fun

alo alo! asta ar insemna ca daca injura unu din HH pe forum sa se inchida topicul guildei HH ? nu abera ca nu iti sta bine

ce treaba are ce postez eu la alte guilde sau la plangeri sau unde vrea muschiu meu, cu topicul aliantei honey? nu ii vad legatura. do you?

Posted

Ar fi bine sa incerci sa fii obiectiv pentru ca la tine in guilda se injura lumea ca pe camp si nu am vazut ss. Deja esti prea subiectiv. Nu mai pun la socoteala ca ai persoane din guild care au instigat aici si nu am vazut decat un ss si ala pe alt cont pe care ai pus-o sa-l faca. E ceva sa fii om pe jocul asta...

la ei se rezolva cu un tub de jprei pac pac :D

Guest *ROSY*
Posted

alo alo! asta ar insemna ca daca injura unu din HH pe forum sa se inchida topicul guildei HH ? nu abera ca nu iti sta bine

ce treaba are ce postez eu la alte guilde sau la plangeri sau unde vrea muschiu meu, cu topicul aliantei honey? nu ii vad legatura. do you?

Dane nu prea ai inteles. Voi nu aveti voie sa deschideti gura, cei din HH au voie sa scrie orice aici, ca nu conteaza. Doar de...

Guest Senzationalul
Posted

Invidia :bananadance2:

e mare :D

am zis ca ma potolesc , ma rugase ija aici a noi,dar peste cateva ore maxim,hop sageata la plangeri ,bineinteles de la Lancelot. pai ce sa ceri la altii cand team lider-ul moderatorilor face asa ceva.

Guest Senzationalul
Posted

e nasoala treaba -_-

who gives a fuck.

app mitza,felicitari pt RR , la mai multe

Posted

who gives a fuck.

app mitza,felicitari pt RR , la mai multe

merci :D ,oricum nu cred ca voi face cine stie ce, dupa vacanta de vara o sa revin :>

mitza te astept cu tubu de jprei ca am ramas fara , axe de cioco sa fie :X

=))

Guest Senzationalul
Posted

felicitari si Raver ,acum am vzt :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...