Paul156 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 we are the champions bla bla bla bla bla :trophy: =))
galorDW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 am batut la ei ca la covoare :))asta pt ca si tu ai inceput sa te dai cu jprei -_-
l33tsk33t Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 asta pt ca si tu ai inceput sa te dai cu jprei -_-jprei :rofl1:
galorDW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 sell 2 tuburi de jprei care mai vrea jprei ? sa mirosim frumos sa isi dea seama dusmanu ca suntem pe val :>
banditzel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Eu am multi bani si valutaSi am mintea foarte scurtaAm dusmani si am femeiSi ma dau mereu cu shpreiAoleu nevasta meaDoamne cat tin eu la eaMama la copii meiPe care ii dau cu shpreiCand imi dau seama k putParul din nas a cazutDau iar 10.000 de leiPe doua tuburi de shpreiSi ma dau cu ele-ntrunaPana`mi amorteste manaCand vine dusmanii meiSa simta miros de shpreiEu am furat tot ce amSi`a zis fratele SalamCa o s-arat ca un gayDaca nu ma dau cu shpreiCand vreau sa agat o fataRidic gulerul deodataSi zic "Fa in puii mei!"Nu vezi k miros a shpreiDupa aia ma sui in trabantMa duc la restaurantSi comand niste mujdeiSi apoi ma dau cu shpreiImi iubesc familiaDa` -mi disturba linisteaAs da doar cu pumnii`n eiSi tuburi goale de shpreiCe`mi place mai mult in viataMucul uscat in mustatzaSa beau cu prietenii meiNumai din tuburi de shpreiCand fac bani de la botezuriImi cumpar gel sa imi fac frezuriSi cand fac rost de bani greiMa duc sa imi cumpar shpreiToata ziua cu BMW-u`Dusmanii imi zice "greu`"Cand ii vad trec peste eiSi apoi ma dau cu shpreiSunt un mare cocalarPut a ketchup si mustarDoar cand ma duc la femeiMa dau c`o tona de shpreiAm camasha de mataseSi am numai 4 claseMoartea la colegii meiEste sa ma dau cu shpreiDimineatza cand ma scolIn tricou si`n curu` golIi sun pe toti fratzi meiSi`i intreb dak vrea shpreiDeci dak ma vezi pe stradaSa vii la mine in grabaIti dau lanturi si cerceiDaca`mi dai un tub de shpre
Cyrus Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Outlander si cu mine am facut cea mai de valoare echipa de la cs :>
garrone21 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 da da da daaaaaaaaaaa . ok,acum urmatarea schema pentru cs , combinatii alea alea.
garrone21 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 ba prost tine sadi spot , nu-mi place cu el,noroc ca e xp-ul mare