Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

asl pls

Noapte buna

Asl in joc :D Soul master lvl 235 increstere Name : MadaFaca

Asl RL Nume Daniel :) 20 galati masculin :)

Old db *Yahoo* dar am jucat o perioada pe el ..primele 6 rr si m-am lasat ca am avut bacalaureatul...

I'm waiting... :tiphat:

Posted

fivar S1 daca gasesc hack de d/c il inprasti la toti ati distrus 97 cu S1 asta :|

am scroll de dat d/c :nanana:

@*Yahoo* te stiu de pe 0.97 , ai cochetat cu guilda HonoR daca imi aduc bine aminte..guilda HONEY este full si in viitorul apropiat slabe sanse sa se faca un loc ,deparece inca trebuie sa intre cativa membri de baza si de dat afara nu am pe cine,toti jucatori buni si activi. Ar fi loc in Knight si Addicted ,tu ai specificat HONEY,dar suntem o mica(mare) familie aici ,formata din 3 guilde. Voi discuta si cu ceilalti colegi si te anuntam.

Posted

am scroll de dat d/c :nanana:

@*Yahoo* te stiu de pe 0.97 , ai cochetat cu guilda HonoR daca imi aduc bine aminte..guilda HONEY este full si in viitorul apropiat slabe sanse sa se faca un loc ,deparece inca trebuie sa intre cativa membri de baza si de dat afara nu am pe cine,toti jucatori buni si activi. Ar fi loc in Knight si Addicted ,tu ai specificat HONEY,dar suntem o mica(mare) familie aici ,formata din 3 guilde. Voi discuta si cu ceilalti colegi si te anuntam.

Dap.Am avut alianta pe timpul cand jucam eu,HH se numea din cate imi aduc aminte.Astept un raspuns sau un eventual pm,eu am ti-am dat pm azi tie pe Garrone dar slabe sanse :D erai afk.Daca sunteti in aceasi familie nu am de ce sa nu accept...

Numai bine :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...