seby17 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 exista program nui problema cal gasesc sa vezi ce o sa iasa
aL PacinO Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 asl plsNoapte bunaAsl in joc :D Soul master lvl 235 increstere Name : MadaFacaAsl RL Nume Daniel :) 20 galati masculin :)Old db *Yahoo* dar am jucat o perioada pe el ..primele 6 rr si m-am lasat ca am avut bacalaureatul...I'm waiting... :tiphat:
Andain Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 imi place nick`ul tau "Die Bitch MadaFaca" sa vedem ce zic ceilalti -_- , din partea mea totul este ok
garrone21 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 fivar S1 daca gasesc hack de d/c il inprasti la toti ati distrus 97 cu S1 asta am scroll de dat d/c :nanana: @*Yahoo* te stiu de pe 0.97 , ai cochetat cu guilda HonoR daca imi aduc bine aminte..guilda HONEY este full si in viitorul apropiat slabe sanse sa se faca un loc ,deparece inca trebuie sa intre cativa membri de baza si de dat afara nu am pe cine,toti jucatori buni si activi. Ar fi loc in Knight si Addicted ,tu ai specificat HONEY,dar suntem o mica(mare) familie aici ,formata din 3 guilde. Voi discuta si cu ceilalti colegi si te anuntam.
aL PacinO Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 am scroll de dat d/c :nanana: @*Yahoo* te stiu de pe 0.97 , ai cochetat cu guilda HonoR daca imi aduc bine aminte..guilda HONEY este full si in viitorul apropiat slabe sanse sa se faca un loc ,deparece inca trebuie sa intre cativa membri de baza si de dat afara nu am pe cine,toti jucatori buni si activi. Ar fi loc in Knight si Addicted ,tu ai specificat HONEY,dar suntem o mica(mare) familie aici ,formata din 3 guilde. Voi discuta si cu ceilalti colegi si te anuntam.Dap.Am avut alianta pe timpul cand jucam eu,HH se numea din cate imi aduc aminte.Astept un raspuns sau un eventual pm,eu am ti-am dat pm azi tie pe Garrone dar slabe sanse :D erai afk.Daca sunteti in aceasi familie nu am de ce sa nu accept...Numai bine :tiphat:
garrone21 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 nici eu ,bag film..mi-am stricat somnul de tot,numai la 4-5 dim ma culc
Andain Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 abia ce am vazut masacrul din texas, sau cv de genu asta pe HBO -_-
aL PacinO Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sa vezi ce numar oile lui becali in somn :D.Gata nb..
Andain Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sa vezi ce numar oile lui becali in somn :D.Gata nb.. nb
Cr1stY Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dacaaaaa trenuuuullllllll ar puteaaaaaaaaa ... sa te calce-n fataaaaa meaaaaaaaa :dance: