Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Nu mi se pare, chiar am un standard mult, mult mai ridicat. Si oricum, pentru halul in care te comporti nici nu este greu sa iti fie cineva superior, din toate punctele de vedere.

Te-ai bagat intr-o discutie care nu te privea si despre care nu stiai nimic, asa cum nu stii nimic nici despre cele 90 de rr-uri ale mele. Ti-a spus cumva Sadi ceea ce sustii si semnezi? Ca daca ti-a zis el inseamna ca nu e o problema sa scrie acest lucru si aici, sa il vad si eu daca asta crede.

Cu privire la replica "de rezistenta" a postului tau... imi este clar ca experienta ta cu femeile este extrem de limitata din moment ce ai ajuns sa recurgi la replici atat de jalnice. Dar cum nu poti sustine un schimb de replici de bun simt, faci si tu atat cat poti, unde lipseste inteligenta, compensam prin badaranie, nu?

Ma intorc in lumea mea de oameni educati, inteligenti, frumosi, corecti si mai ales bine-crescuti, o lume care iti este total straina, pentru ca iti lipsesc toate calitatile de mai sus, atat ca esenta cat si ca notiune.

Dar nu dispera, nu vei ramane singur, este plin de "smecherasi" de-astia ca tine care se balacesc in cel mai banal anonimat o viata intreaba si care devin niste frustrati patetici.

Have fun, pana la un punct m-ai amuzat, acum deja ma plictisesti.

imi place ca esti plina de tine, ca te consideri inteligenta, frumoasa, corecta si mai stiu eu ce calitati consideri ca ai, dar nu esti in stare sa faci diferenta intre un conflict ingame si viata reala. cand vezi ca nu mai ai replici (cu toate ca esti mai inteligenta ca mine) recurgi la cele mai josnice metode de a-ti ataca un adversar. te iei de aspectul fizic :-j inteligentule care esti!

Am incotro? :P

Boom...pe unde vegetezi? Mis iu :wub:

abea am facut ochi :D misiutu :wub:

Guest *ROSY*
Posted

Dane eu zic sa nu-ti mai bati capul. Ti-a zis ieri, destul de clar, ca duce o viatza extrem de plictisitoare. Daca vrei sa faci lumii o favoare, pune un anunt la matrimoniale cu multitudinea de calitati, poate isi gaseste pe cineva care sa ii mai alunge din monotonia de acum :beer:

pupici all

Iar, in ceea cel priveste pe Sadi, datorita caracterului pe care il are, el nu a inceput sa barfeasca atunci cand a fost dat afara din guild, asa cum au facut "altii". Nu vreau sa te fac si mai mult de ras, prin a pune poza in care se vede ce fel de persoana esti si cat esti de prefacuta. Atat am avut de zis. Oricum ti-am acordat mai multa atentie decat meritai.

Nerecunostinta este o trasatura urata de caracter, stii asta, nu?

Ar fi frumos sa tii minte cand te ajuta cineva si sa nu o dai in diverse.

Cu privire la postul asta te-a intrebat Sadi cu ce l-ai ajutat u sau cu ce e nerecunoscator...Aici te-ai bagat neintrebata in seama. Daca nu mai tii minte cumpara-ti niste lecitina

Guest *ROSY*
Posted

Speram ca v-ati invatat lectia. Nu vrem sa se ajunga sa inchidem topicul

Topicuri unite.

Sincer, mi-as dori ca cei care nu au treaba cu aliantza noastra sa se abtina de la comentarii. Consider ca aceste pagini nu sunt pentru a-si exprima cei din afara plctiseala sau pentru a jigni membrii guildei noastre. V-as ruga frumos sa nu mai postati aiurea, daca nu aveti treaba cu aliantza.

Rosy e geloasa,Rosy e geloasa ta na na na :D

@@OT: Alina,Rosy rezolvati-va problemele in alta parte ca topicul asa e destul de piperat .

Iar pentru cei care nu stiti, le voi lua intotdeuna apararea lui Sadi si membrilor guildei. Pupici

Guest Reviews
Posted

Iar pentru cei care nu stiti, le voi lua intotdeuna apararea lui Sadi si membrilor guildei. Pupici

pupici pupici da sa o molfai putin nu ai vrea ? :>

Guest Sadi022002
Posted

No ks nu stationatzi :bananadance2:

Guest Senzationalul
Posted

wow, ce de bagatori de seama pe la noi =))

sadi,ocupate de fiecere,le dai cate 1kg seama de fiecare

Guest Sadi022002
Posted

wow, ce de bagatori de seama pe la noi =))

sadi,ocupate de fiecere,le dai cate 1kg seama de fiecare

k sa facut , trezestel pe Dan ca a dat RRRRR :bananadance2:

Guest Senzationalul
Posted

acum

am auzit ca ti-e rau , te doare ficatul =)) misca-ti curul la bere

Guest lufadori
Posted

sa faceti galacie daia

Guest D0lce&Gabbana
Posted

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...