Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nu mi se pare, chiar am un standard mult, mult mai ridicat. Si oricum, pentru halul in care te comporti nici nu este greu sa iti fie cineva superior, din toate punctele de vedere. Te-ai bagat intr-o discutie care nu te privea si despre care nu stiai nimic, asa cum nu stii nimic nici despre cele 90 de rr-uri ale mele. Ti-a spus cumva Sadi ceea ce sustii si semnezi? Ca daca ti-a zis el inseamna ca nu e o problema sa scrie acest lucru si aici, sa il vad si eu daca asta crede. Cu privire la replica "de rezistenta" a postului tau... imi este clar ca experienta ta cu femeile este extrem de limitata din moment ce ai ajuns sa recurgi la replici atat de jalnice. Dar cum nu poti sustine un schimb de replici de bun simt, faci si tu atat cat poti, unde lipseste inteligenta, compensam prin badaranie, nu? Ma intorc in lumea mea de oameni educati, inteligenti, frumosi, corecti si mai ales bine-crescuti, o lume care iti este total straina, pentru ca iti lipsesc toate calitatile de mai sus, atat ca esenta cat si ca notiune. Dar nu dispera, nu vei ramane singur, este plin de "smecherasi" de-astia ca tine care se balacesc in cel mai banal anonimat o viata intreaba si care devin niste frustrati patetici. Have fun, pana la un punct m-ai amuzat, acum deja ma plictisesti.1.Incearca sa nu ma bagi pe mine in discutiile voastre2.Eu nu am vb niciodata de tine, u stai si te certi cu Rosy pe aici mai rau ca 2 fete de gradinitza3.Veniti cu pretexte ca sunteti unu mai ineligent decat altu dar nu o doveditzi niciunul4.Ar fi bine sa punetzi punct discutiilor si fie care sa isi vada frumos de ale lui5.Mc anticipat de intelegere@@app sa imi spui u mie cu ce sunt nerecunoscator(pm exista daca vrei)
Guest *Maiev* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 1.Incearca sa nu ma bagi pe mine in discutiile voastre2.Eu nu am vb niciodata de tine, u stai si te certi cu Rosy pe aici mai rau ca 2 fete de gradinitza3.Veniti cu pretexte ca sunteti unu mai ineligent decat altu dar nu o doveditzi niciunul4.Ar fi bine sa punetzi punct discutiilor si fie care sa isi vada frumos de ale lui5.Mc anticipat de intelegere@@app sa imi spui u mie cu ce sunt nerecunoscator(pm exista daca vrei)Au spus ca am atarnat de fundul tau 90 de rr-uri, asa ca vroiam sa confirmi daca asta crezi, de-asta a aparut numele tau acolo :)Cu privire la Rosy, ca de fiecare data, ea a inceput, nu am bagat-o eu in seama.
Guest pavalache Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 incercati sa terminati cu certurile pentru ca nu cred ca isi au rostul :)
Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Au spus ca am atarnat de fundul tau 90 de rr-uri, asa ca vroiam sa confirmi daca asta crezi, de-asta a aparut numele tau acolo :)Cu privire la Rosy, ca de fiecare data, ea a inceput, nu am bagat-o eu in seama.1Nu ai atarnat ,a fost o placere reciproca de a juca impreuna (cel putin din partea mea)2E treaba voastra si nu ma int, dar nu doveditzi nimic prin asta nici u nici ea
Guest *Maiev* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 1Nu ai atarnat ,a fost o placere reciproca de a juca impreuna (cel putin din partea mea)2E treaba voastra si nu ma int, dar nu doveditzi nimic prin asta nici u nici eaA fost o placere reciproca :)Oricum, nu voi mai posta nici un raspuns, nici nu am intentionat sa ma cert, n-am inteles de ce s-au bagat in vorba cu afirmatii total nefondate, intr-un post ce nu le era adresat. Have fun :kiss:
Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A fost o placere reciproca :)Oricum, nu voi mai posta nici un raspuns, nici nu am intentionat sa ma cert, n-am inteles de ce s-au bagat in vorba cu afirmatii total nefondate, intr-un post ce nu le era adresat. Have fun :kiss:Have fun :kiss:Si sper cum u te poti abtine ,sa se abtina si alti de a se mai baga aici :tiphat:Trezirea capriorii mei :bananadance2:
Guest Kamikaze Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A fost o placere reciproca :)Oricum, nu voi mai posta nici un raspuns, nici nu am intentionat sa ma cert, n-am inteles de ce s-au bagat in vorba cu afirmatii total nefondate, intr-un post ce nu le era adresat. Have fun :kiss::kiss:a...eu nu pup?
Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Numai lilieci in aly ,ma cert singur ,eu cu mine :))
Guest Sadi022002 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sadi dai o bere diseara? :>Care esti ? :-?? dau , dar eu nu beau ca nu mai pot :D
Alex86 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Numai lilieci in aly ,ma cert singur ,eu cu mine :))fusei la piata -_-
[IceLord] Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Sal`tare natziuneeeeCare`i treaba pe aici? Va simtetzi bine? Aha... aha... :bananadance2: :tiphat: :tiphat:
kiralina Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 hai fie, si mie, doar daca dati inghetata. :DAm incotro? :P Boom...pe unde vegetezi? Mis iu :wub:
Paul156 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 mah viky chiar a murit sau voi faceti glume proaste? :-? daca da condoleante :( and sal all
MasacruELf Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 bitza nu face nimeni glume proaste....mai stie cineva ceva de Geronimo ?
Paul156 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 bitza nu face nimeni glume proaste....mai stie cineva ceva de Geronimo ?mai sunt unii care fac....din cate stiu i sa spart account si i sau sters toate char,...nush daca a rezolvat
Paul156 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=286252